2777
2789
عنوان

چله ترک گناه غیبت

3906 بازدید | 107 پست

سلام به روی ماهت خوشگل خانومِ مهربونم

مدتی توو فکرمه ، در چله کلیمیه اراده م رو قوی کنم

و برای یکی از بزرگترین آرزوهای زندگیم که 

✨ ترکِ کامل گناه غیبت ✨ قدم محکمی بردارم

دوست خوبم میشه اگر تجربه ای داری ، باهام درمیون بذاری و به این شکل با قلب پاکت حمایتم کنی

وگرنه با دل نورانیت از درون بهشتت برام دعا کن دوست خوبم

فقط این حدیث رو بنویس بزار جلوت 

الغیبت الشد من الزنا

گناه غیبت از زنا بیشتر است

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام ولی نمیدونم از کجا شروع کنم😔

بارها قاطع تصمیم گرفتم ولی کم آوردم ، اینبار عمیقاً پشیمونم

و ایمان دارم خدای مهربون با نورِ رحمتش این مسیر رو روشن میکنه

منم خیلی غیبت جاریم مادرشوهرمو میکنم اخه خیلی اذیتم میکنن کاش بتونم غیبت نکنم هردفعه قول میدم به خود ...

امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگر غیبت این دو نفر + خواهر شوهر رو از زندگیم حذف کنم  چقدر حال دلم خوب میشه و چقدر این بار سبک میشه😔

ولی باور کن ده ساله که در حق منم خیلی بد کردن  😔

به خودت قول بده با کسی نشست و برخاست داری فقط احوال پرسی کنی راجب کسی نظر ندی اینجوری خودتون هم در آرامشی 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بخدا اشک تو چشام حلقه زد باز.... خدایا خودت بهم رحم کن یه گروه نمیزنید برای ترک دسته جمعی؟ چند نف ...

الهی فدای قلب مهربونت شم ، قبوله ، گروه بزنیم و همدیگه رو یاری کنیم

هیچکی هم نیومد ، خودمو و خودتم خیلی هستیم

امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگر غیبت این دو نفر + خواهر شوهر رو از زندگیم حذف کنم  چقدر ح ...

اره هی میگم ولشون کن دوباره یکاری میکنن میسوزم میشینم باخواهرم یا شوهرم دردل ولی برکت اززندگی میره خودم همیشه خسته و کسل هستم لذت هیچی نمیبرم

به خودت قول بده با کسی نشست و برخاست داری فقط احوال پرسی کنی راجب کسی نظر ندی اینجوری خودتون هم در آ ...

یه دنیا ممنون از راهنماییت قربونت برم

خودمم توو فکرشم به اون دو سه نفری که باعث شدن

این بار واسم سنگین بشه ، غیر مستقیم بگم که چنانچه 

هر کسی باعث بشه له این گناه برگردم ، بیخبر بلاک شون میکنم واسه مدت نامحدود