2777
2789
عنوان

چله ترک گناه غیبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3918 بازدید | 107 پست
یه دنیا ممنون از راهنماییت قربونت برم خودمم توو فکرشم به اون دو سه نفری که باعث شدن این بار واسم س ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه اون دنیا شرمنده اعمالمون نباشیم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هی میگم ولشون کن دوباره یکاری میکنن میسوزم میشینم باخواهرم یا شوهرم دردل ولی برکت اززندگی میره خ ...

منم روحم خسته ست دوستم ، تا کی این وضع، باید ادامه داشته باشه 😔

پارسال تابستون نماز اول وقت بزرگترین دغدغه م بود

تا امسال سه تا چله نماز اول وقت گرفتم

این چله ها باعث شد که اونقدر تمرین کنم که الان اذان میگن

مثه روح های سرگردان ، آروم و قرار ندارم

خدا کنه روزی برسه ، وقتی غیبت میشه ، بشم مثه مرغ پر کنده 🤭

منم روحم خسته ست دوستم ، تا کی این وضع، باید ادامه داشته باشه 😔 پارسال تابستون نماز اول وقت بزرگتر ...

اره واقعا باید از یه چیزی شرم کنیم غیبت نکینم فرض کنیم ائمه نگاهمون میکنن یا خود اون فرد روحش اونجاس من میخام با شرم از حضرت ام البنین بخاطر کمکهایی که بهم کرده اینکار کثیف ترک کنم یه شب خواب دیدم از دهنم چرک عفونت میاد بیرون پراز غده بود دهنم و چرک بیدار شدم یه حالی بودم مدتی ترک کردم متاسفانه شروع کردم ولی اینبار باید مقابله کنم اومدیم فردا مردیم جواب خدا چی بدیم

امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگر غیبت این دو نفر + خواهر شوهر رو از زندگیم حذف کنم  چقدر ح ...

ببین این حرف رو به مامانم هم زدم 

خدا هر کی رو یه جور امتحان میکنه مرگ اولاد بیماری نداری و .... 

این خواهرشوهر و مادرشوهر بدم بزار به حساب امتحان خدا 

تا خواست حرفشون بیاد لپتو گاز بگیر

خدایا مرا آن ده که آن به   
اره واقعا باید از یه چیزی شرم کنیم غیبت نکینم فرض کنیم ائمه نگاهمون میکنن یا خود اون فرد روحش اونجاس ...

به خدا اگر ساعتها به خوابت فکر کنم ، بازم کمه

بنده خاص خدایی خواهرم که اینطور چهره زشت و کریه

گناه رو بهت نشون داده