2777
2789

فکر نمیکردم انقدر زود عمه ی مهربونم رو از دست بدم

همیشه بهم میگفت نورچشمی 

تصویری بهش زنگ زدم ولی حتی نای حرف زدن نداشت با دست اشاره میکرد به گوشی و گریه میکرد 

سرطان تو کل بدنش پخش شده و کبدش از کار افتاده

کاش دل کندن نبود

کاش از دست دادن نبود

کاش هممون باهم تا یه زمانی زندگی میکردیم و یه روز همه باهم میرفتیم 

سه ساله صورت ماهشو نبوسیدم

الانم تا بخوام برسم پیششون باید جسم بی جونش رو ببینم 

لعنت به غربت

با این همه فاصله چه کنم عمه پوران عزیزم ... چه جوری حسرت بغل کردنت رو به دوش بکشم 

کاش بار اخر محکم تر بغلت میکردم

میشه خواهش کنم برای عمه ی عزیزم یه صلوات بفرستین که دم اخری انقدر درد نکشه ؟

Second Baby is loading 👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بخواد خوب میشن:)

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمسستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین