پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 عنوان به عشق اولتونرسیدید؟ 120 بازدید | 22 پست چجوری؟اگه نرسیدید چجوری کنار اومدید دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/02/27 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9973 عشق اول کدوم خریه!!اونو جز عشق نمیدونم جز نفراول زندگیم میدونم.عشق بنظر من اونه ک اومد قلب شکستتو روح خستتو ترمیم کرد ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
سحر99 عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 5855 نه ازدواج کرده ایشالا خوشبخت باشه ۱۴ سالم بود الان ۲۴ سالمه زمان حلش میکنهدو بار بعد اون هم عاشق شدم ولی نه به اون شدت مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
nilay_an عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4658 عشق فقط خونواده اس من از یکی خوشم میاد آشنا شدیم باهم کاش بهش برسم خدارو هزار بار شکر میکنم نرسم هم حکمتی توی این ماجراس و خدا بهترش رو برام میخواد مطمعنااینجوری فکر کنیم همیشه خوشبختیم
ساعتمچیزرد عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 2055 فعلا که نرسیدم چون 3 بار رد شدم 😶اونم مجرده فعلا منم چون جفتمون 22 سالمونه ..امیدوارم بهش برسم چون نمیتونم روز عروسی اونو تصور کنم ...قطعا میمیرم من اون روز قطعاا با چشمای باز میمیرم 😣
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 هنوز کنار نیومدم چند وقته درگیری دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 من تا حالا عاشق نشدم خدارشکرکن دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 عشق اول کدوم خریه!!اونو جز عشق نمیدونم جز نفراول زندگیم میدونم. عشق بنظر من اونه ک اومد قلب شکستتو ... اولین نفر بوداتفاقا اومد روحموقلبمو ترمیم کرد کاری کرد بهش عادتکنم بعد رفت دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 فعلا که نرسیدم چون 3 بار رد شدم 😶 اونم مجرده فعلا منم چون جفتمون 22 سالمونه .. امیدوارم بهش برسم& ... خیلی سخته خیلی واعی خیلی برای دشمنمم نمیخوام :) دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 وقت نکردم عاشق شم ازدواج کروم🤭 مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9973 اولین نفر بود اتفاقا اومد روحموقلبمو ترمیم کرد کاری کرد بهش عادتکنم بعد رفت خودت میگی عادت!!عادت باعشق فرق میکنه من ب یه خودکارمم عادت کردم اگ نباشه مدتی سخته اما بعدش عادی میشه ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 وقت نکردم عاشق شم ازدواج کروم🤭 خیلی خوبه اینجوریخوشبحالت دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 خیلی خوبه اینجوری خوشبحالت خیلیم خوب نییس مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa