2777
2789
عنوان

به عشق اولتون‌رسیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
خودت میگی عادت!!عادت باعشق فرق میکنه من ب یه خودکارمم عادت کردم اگ نباشه مدتی سخته اما بعدش عادی میش ...

اما اون خیلی خوب بود

خیلی بی نقص بود و کامل از همه نظر

توقعمو برد بالا

نمیتونم کسیو جایگذینش کنم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اما اون خیلی خوب بود خیلی بی نقص بود و کامل از همه نظر توقعمو برد بالا نمیتونم کسیو جایگذینش کنم

الان اینطور فک میکنی زمان همه چیو حل میکنه

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

میدونی چی سخت تره  اینکه 3 بار ردم کرده ولی یه ماه پیش که دیدمش دقیقا عین گذشته ها قلبم انقد ...

میدونم 

منم‌ همه اینارو تجربه کردم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان اینطور فک میکنی زمان همه چیو حل میکنه

۷ ساله...

من عاشق پسر دایی ام بودم قبلا ها و هنوز هم بعضی وقتها بهش فکر می کنم الان هر دومون ازدواج کردیم هر کدوم یه دخت  کوچولو داریم ، خدا رو شکر هر دومون خوشبختیم ، ولی بعضی وقتها بهش فکر می کنم چون عشق نوجوانی و جوانی من بود ، اون هم عاشق من بود ولی من از بس سرن توی کتاب و درس بود نمی فهمیدم و نمی خواستم قبول کنم ، بعدها که خیلی دیر شد فهمیدم ، بعضی وقتها به این فکر می کنم که اگه یه روزی شوهرم و زن پسردایی ام فوت شن و دخترامون ازدواج کنند من و پسردایی ام شاید بهم برسیم ، بعضی وقتها به این موضوع فکر می کنم ، ولی هیچ وقت نمی تونم فراموشش کنم . 

۷ ساله...

حتما بیشتر لازمه

شاید اونی ک باید وپیدانکردی من بعد ده سال یکی اومدک اصن اونو دیگ جز ادم حساب نمیکنم جوری کنارم موند ک هیشکی نبود مثل اون ازنظر من هیچکس نیست 👌🏻👌🏻

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!