2777
2789
نه از تو اتاق عمل بردن  بیمارستان خصوصی و اتاق تک نفره رفتم شد ۱۰ تومن چون تکمیلی داشتم کلا ۲۲ ...

یه شب هم بیمارستان موندی؟ منم گفتن نزدیک ۸و خورده ای میشه 

سخت نبود کارتان و انجام بدی راحت دستات و تموم میدادی 

زود بهوش اومدی ببخش سوالام زیاد شد چون خودم دهم ولادت امام رضا عمل دارم امام رضا خودش بهمون کادو بده ان شاالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله بلا به دوره گلم

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

براتون حمد و ایت الکرسی میخونم وصلوات میفرستم و به نیت شما تاپیک امشبمو میزنم وتقدیم میکنم به امام زمان عج 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یه شب هم بیمارستان موندی؟ منم گفتن نزدیک ۸و خورده ای میشه  سخت نبود کارتان و انجام بدی راحت دس ...

من ۲ ساعت بیهوش بودم، خیلی خوب به هوش اومدم، من بخاطر مشکلات و سختی هایی که داشتم تحمل دردم خیلی زیاد بود ولی خدایی دست و قفسه سینه و اینها درد نداشتم محل عمل درد داشتم که اونم سوتین محکم گفت ببند که سینه ات آب نیاره.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
واسه منم دعاکنید خیلی محتاج دعاتون هستم دعاکنید جواب پاتولوژی روده واسه منم خوب باشه 

انشالله بلا ازتون دور باشه و در پناه خداوند باشید.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ان شاالله بلا به دوره گلم  الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم  براتون حمد و ...

فدای محبتت🥰😍

منم یه حمد میخونم به نیت سلامتیت ‌.غصه نخور خواهر خدا بزرگه

فدات😍🥰

من ۲ ساعت بیهوش بودم، خیلی خوب به هوش اومدم، من بخاطر مشکلات و سختی هایی که داشتم تحمل دردم خیلی زیا ...

بعد از چند روز سرپاشدین منم تنهام کسی مراقبت نیست با یه پسر سه ساله و شوهرم که بهش مرخصی راحت نمیدم بمونه پیشم البته خدارو دارم😍

عزیزم خدا نگهت داره  من واقعیتش میترسم🥺🥺

نه نترس بخدا خیلی سخت نیست😍 من خودم رفتم خودم پذیرش کردم خودم را ترخیص کردم😂 عزیزم خدا هست