2777
2789
عنوان

آدم چقدرمیتونه بی آبرووبی شخصیت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 41 پست

دوستمم بچه بغل نمیتونسته ازخودش دفاع کنه خلاصه این هرچی ک لایق خودشودوس پسرش بوده باردوست من میکنه باننش میریزن سراین جالبه میگفت ننشم ب مردم میگفت این دختره باعث شدپسره دخترموول کن خیانت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم خیلی گریه میکردمیگه آبروی منوپیش بچه هام برد چندنفردیگه ام بودن یه آقای دوستموهدایت میکنه داخل مغازش تااون خانوم وننش برن بعد ب همین دوستم میگه شماگریه نکن ناراحت نباش ازقیافش مشخصه چ آدم کثیفیه 

دوستت خیانت کرد یا شوهرش  شوهرش هم پسر لاشی بوده؟ اون خانم از کجا ریخت سر اینا

شوهرش نبوده دوس پسرش بوده.برداشته ب یکی دیگه پیام داده زمان دوستی حالااین دختره ابروی دوست منوبرده ک توخیانت کردی جوابشودادی وگرنه اون منومیخواست

مهربونم  بگو كه اوني كه شوهر كرده و بچه داشته كدومه ؟ اوني كه خيانت كرده ؟ يا اوني كه خيانت ...

اونیکه شوهرکرده همکلاسیه اون دختره بوده.دوس پسره دختره ب همکلاسی دختره پیام میداده بعداین دختره گیرداده توباعث شدی منوول کنه درحالیکه میگفت شایدبکی دوروزپیام ردوبدل میشده بینشون اونم پیام عادی ن عاشقانه

دختره عجب پیگیریه 

پسره نمیخواستش این گیربوده خب اگه میخواستش میگرفتش دیگه بدمیگم چ ربطی ب پیامایی ک این یکی داده داره یعنی اگه پیام ردوبدل نمیشده میرفت میگرفتش