2777
2789
عنوان

تجربه دارها بیاین کمک....

185 بازدید | 9 پست

شما در کنار رژیم چه کارهایی کردین که زودتر لاغر بشین و سایز کم کنین؟ 

مثلا چه چیزهایی خوردین که اشتهاتون کم تر بشه... یا زودتر لاغر بشین...

من از ۹۳ کیلو رسیدم به ۷۷ کیلو... ولی حالا خیلی اشتهام زیاد شده... همش دلم ضعف میره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم... پیش دکتر تغذیه رفتم

ببین عزیزم غذا تو زیاد بجو 

و با قاشق کوچکتر بخور که زودتر سیر بشی 

فعالیت تو زیاد کن تا خیلی متوجه گشنگی نشی 

و اذیت نشی من خودم یه چندبار اینطوری غذا خوردم دیگه بعدش کلا عادت کردم کم میخورم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین عزیزم غذا تو زیاد بجو  و با قاشق کوچکتر بخور که زودتر سیر بشی  فعالیت تو زیاد کن تا ...

غذام کمه عزیزم... 

ولی هوس شیرینی و تنقلات میکنم.... 

خیلی زود ب زود گرسنه میشم... 

دوست دارم زودی برسم ب ۶۷ کیلو...

غذام کمه عزیزم...  ولی هوس شیرینی و تنقلات میکنم....  خیلی زود ب زود گرسنه میشم...  ...

خب تنقلات سالم به اندازه بخور 

شیرینی و اینا نه ولی مثلا فک کنم نخود و کشمش خیلی کالری نداره که بخواد چاقت کنه و اینکه تا جاییکه من میدونم متوسط کم کردن در ماه 1 تا 2 کیلو هست اگه بیشتر از 2 کیلو کم کنی ممکنه زودتر وزنت برگرده من خودم قبلا دکتر تغذیه میرفتم اینطوری میگفت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
غذام کمه عزیزم...  ولی هوس شیرینی و تنقلات میکنم....  خیلی زود ب زود گرسنه میشم...  ...

میوه هم میتونی استفاده کنی ولی خیلی نخور