2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭تو رو خدا کمک

206 بازدید | 17 پست

فردا قراره خانواده نامزدم بیان صحبت مهریه

بابام حساسه قبول نمیکنه بابای من میگه ۱۱۴ تا بابای اون میگه ۱۴ تا دارم سکته میکنم چند ساله عاشق همیم😭😭😭😭فامیل دورم هستیم

قلبم ی جوری درد میکنه گفتم اینجا پناه بیارم

دارم میمیرم هی میگم نکنه بهم بخوره من حسرت ب دل بمونه آرزوهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مهریه رو بالاتر بگین،مثلا۲۰۰ تا سکه

بعد اونا میگن نه کمتر و ازین حرفا

شما برگردین بگین باشه به احترام شما ۱۱۴ تا مثلا

اینجوری میبینن کمتر کردین اونا هم کوتاه میان

اخه چهارده تا شد مهریه همین الان خودتو بی ارزش کنی پس فردا میای تاپیک میزنی کمک پدرشوهرم گفته برو خونه بابات والا چرا دخترا اینجورین

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خب ۱۴تا بزارین 😑

چیه مگه مهریه ….. اگ میشناسیش دوسش داری دیه مهریه چیز مهمی نیس 

اطراف ما اکثرا ۱۴ سکه هستن همه هم زندگیشون عالیه و اصلاااااا اصلا طلاق نداریم 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

نامزدت باید بیشتر نگران باشه چون اون تورو باید به دست بیاره اگه عاشقه

بعدشم نترس این وسط باید توافق کنن نه ۱۱۴ شما نه ۱۴‌اونا

حد وسطش

فقط به نامزدت بگو قصد بابات ۱۱۴ تاس که یکم اماده باشن شکه نشن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

نامزدت اگه دوستت داشته باشه خانوادش رو راضی میکنه هزاران سکه بزنن.اینو بدون تا زمانیکه اون تورو بخواد هیچ چیز نمیتونه جلوی بهم رسیدنتون رو بگیره!! و اگر زمانی سر مهریه بهم خورد بدون اون هست که پا پس کشیده! وگرنه به راحتی میتونه بگه من میخوامش شونصدتا سکه هم مهرش میزنم همینه که هست! پس فک نکن دست خانوادشه تعداد یا بهم خوردن و نخوردنش. و اینم بدون اگه اون پای تو موند و انجامش داد تو هم باید شرف داشته باشی نصف بیشترش رو ببخشی بهش فردای عقد. چون مهریه چیزی هست که طبق قانون اسلام مرد باید در طول زمان زندگی به زنش بده پس بعدا خودتون برید محضر و جوری عوضش کنید که همسرت از پسش بربیاد.