2777
2789

سلام بچها من سرما خوردم گلودرد و خارش گوش داشتم آقام از داروخونه این داروگیاهی رو برای تسکین درد داده

اسپری دهانی برونکوسپت

اینو که زدم گلو دردم بهتر شد ولی ته حلقمو که نگاه کردم دیدم دونه های متورم زده فکر کردم شاید بخاطر همین مریضیمه بعد که دوباره استفاده کردم سوزش شدید رو همون دونه ها حس کردم و متورم تر شدن الان قشنگ تو گلوم میبینم دوبرابر شده اندازه اشون و تو حلقم حسشون میکنم.دارم روانی میشم.فکر کنم حساسیت به این دارو نشون دادم.کسی تاحالا این مورد مشابهو داشته یا راه درمانشو بدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور😭😭😭 خسته شدم امسال همش دارم سرمامیخورم  دیگه میخوام لفت د گروپ بدم🤐

شمام بارداری؟؟

من خیلی میترسم برا بچه😔😔

به سختی بدستش اوردم 

فردا میرم دکتر ببینم چی میگه 

سوپ خوردم شیرداغ میخورم بخور میدم اب پرتقال میخورم ولی انگار ن انگار کلافم کرده 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
شمام بارداری؟؟ من خیلی میترسم برا بچه😔😔 به سختی بدستش اوردم  فردا میرم دکتر ببینم چی میگه& ...

آره ولی هنوز آزمایش ندادم.الهی.... ان شاءالله خیر پیش میاد.نگران هیچی نباش عزیزم.اکثر کسایی که سخت باردار شدن آدمهای استرسی بودن.بیخیال باش تنها راه بارداری بیخیالیه.الانم باید بیخیال باشی و توکلت بخدا باشه.استرس چیزیه که از سرماخوردگی و هزار چیز دیگه خطرناکتره

آره ولی هنوز آزمایش ندادم.الهی.... ان شاءالله خیر پیش میاد.نگران هیچی نباش عزیزم.اکثر کسایی که سخت ب ...

مرسی عزیزم دلگرمی دادی بهم♥️

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
من یک ماه پیش اینطور شدم ته گلوم حالت دون دون قرمز تاول مانند بود یه هفته سوزش گلو داشتم فکنم از کرو ...

آره عزیزم.الان باورت میشه اونا هنوز هستن اما دیگه اذیتم نمیکنن.فقط همین خلط پشت حلقم داره روانیم میکنه.شبا نا خوداگاه سرفه ام میگیره و صبحا خلط پشت حلق دارم و باید اینقدر سرفه و عوق بزنم تا بتونم تخلیه کنمش.خلط هم تا هفته ی پیش عفونی بود الان فقط سفیده

آره عزیزم.الان باورت میشه اونا هنوز هستن اما دیگه اذیتم نمیکنن.فقط همین خلط پشت حلقم داره روانیم میک ...

سلام

منم دوسال هست ته گلوم چندتا دونه قرمز هست و دوطرف زیر لوزه هام مثل تاول، علائمی هم ندارم فقط خلط پشت حلق دارم، شما دکتر رفتین نگفت علتش چیه؟ خطرناک نیستن؟ 

سلام منم دوسال هست ته گلوم چندتا دونه قرمز هست و دوطرف زیر لوزه هام مثل تاول، علائمی هم ندارم فقط خ ...

سلام عزیزم.پیش دکتر عمومی رفته بودم.گفت ربطی به کرونا نداره گفت حساسیت هست.الانم دونه ای متورم نیست