2777
2789
عنوان

لطفا بگید،خطرناک ترین جمله دنیا چیه?؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 208 پست

بیشتر جمله هایی که گفتین خطرناک نیست، جمله هاییه که بیشتر بنظرم دل آدم میشکنه

واسه منم این جمله بود... کاش میمردی😐

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی متاسفانه👌🏻😔😔😔👌🏻

اره هیچی بدتر اعتیاد نیس نه شب داری نه روز شوهرت نمیخوابه هیچ نمیزاره توهم راحت بخوابی زندگیت میشه جهنمی دربدردت میکنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خدا بهتون کمک کنه

ممنون اجی خداروشکر دوسال خدا شفاعت امام رضا شامل حالم شده شوهرم ترک کرده سرعقل اومده۰ولی متاسفانه اثرمخرب اعتیاد شیشه رومغزش مونده شکاکه بددل هنوز که اونم باصبوری حل میشه توکل به خدا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمیدونم خطرناک تریییین چیه و آیا از اینایی که من شنیدم بدتر و دل شکننده تر هم هست  ولی اینا بر ...

عزبزم چقدر صبور بودی شما.... دیگه اجازه نده بهت بگه  وبهش بگو همین حرفارو که تو باید حامی من میبودی نه تخریبگر

شاید واقعا متوجه حرفاشون نیستن که چ بلایی سرادم میاره

بیشتر جمله هایی که گفتین خطرناک نیست، جمله هاییه که بیشتر بنظرم دل آدم میشکنه واسه منم این جمله بود ...

دور از جونت عزیزم

متاسفانه منم مجبور شدم به ... این حرفو بزنم چون بی نهایت اذیت میکرد بخصوص مادرمو... زبان تلخ و بددهنی داش تو جم و جلوی حتی غریبه ها مادرمو سنگ رو یخ میکرد انقدر که یه روز به ستوه اومدم وبهس همین جمله رو گفتم