الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا.ده سال تمام بزرگش کردم واخرش گفت شیرم که ندادی ونوزاد نبودم که بزرگم کرده باشی.خودم بزرگ بودم حالا 8سالش بود من زن باباش شدم.10سال بامن بود چندماهی میشه ازدواج کرده.
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
اگر چه این جمله رو خیلیا به والدینشون میگن خیلی همه چی بدوسخت شده
همسرم همینو.میگه اما منم میتونستم برم چون شرایط اصلا قابل تحمل نبود همه میدونن حتی خودش چندین بار گفتم دلیل نرفتنم فقط همین دختربود چون بشدت بهم وابسته شده بود وکمبوداش بامن داشت جبران میشد.اما حالا یادش رفته.من بخاطرش موندم.توی زندگی ک هیچ امیدی نداشتم.البته که الان بهترین زندگی رو دارم به خاطر صبرم خدا یاورم بود