2777
2789

دلم خیلی امشب گرفته

امروز جلسه 4 شیمی درمانی مامانم بود

بازم بیحاله بازم هیچی نمیتونه بخوره

تورو خدا براش دعا کنید 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ک خدا شفاش بدع🙁🥺

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

دلم میخواد برم یه یه جایی دور که هیچکی صدامو نشنوه از ته دلم جیغ بزنم و گریه کنم😭

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

ایشالا خدا هم ب مادر شما سلامتی بده 

هم ب بچه های کوچیکی ک سرطان دارن بمیرم برای دل بزرگشون و دردی ک میکشن❤❤😭😭😭

یا بابالحوایج مگه نگفتی فقط منو صدا بزنین من حاجت میدم😭😭😭

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

چشم گلم حتما،،،ببین نگران نشو از پزشکشون در مورد کم اشتهاییشون بگو دارو میدن بعدا یهو دیگه زیاد میخورن و تپلی میشن فقط بعدش حواستون به خوردنشون باشه که تو خوردن چیزای شیرین و چربی پرخوری نکنن چون یهو که اشتهاشون باز میشه دست خودشون نیست میخورن ولی فکر میکنن که هیچی نخوردن

این روزها هم میگذره  ب امید خدا جلساتش رو با سلامتی بگذرونه و با حال خوب ببینیش

انشالله ولی خیلـــــی سخت میگذره