2777
2789
عنوان

باز امشب دلم گریه های یواشکی میخواد😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 110 پست
اصلا انگار دارو ها اثر نداره حالت تهوع خیلی داره خیلی سخته اصلا امشب داغونم ای خدا 

ببین از شوینده ها زیاد استفاده نکنید تو خونه اگه چیزی نمیخوره ببرید درمانگاه حتما براشون سرم تقویتی وصل کنن،شوینده ها و بوها حالت تهوع میده اینا فعلا رو بوها خیلی حساس و اذیت میشن از این لحاظا هم مواظبشون باشید

اصلا انگار دارو ها اثر نداره حالت تهوع خیلی داره خیلی سخته اصلا امشب داغونم ای خدا 

عزیز جان براش داروی ایرانی تزریق میکنن؟

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتو درک میکنم گلم نگران نشو عمر آدمایی که سرطان سینه دارن خیلی هست خدا رو شکر اطرافیان سرطان سینه ...

اره براش داخل شیشه درست میکنیم ولی خیلی بی اشتها شده این مارو میترسونه

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
به امید خدا سرطان رو شکست بدن و یه سیلی محکم بهش بزنن

انشالله ارزومه بیام تاپیک شو بزنم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

شیمی درمانی خودش تهوع میاره 

آن شا الله خوب میشن براشون ایت الکرسی خوندم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
اره براش داخل شیشه درست میکنیم ولی خیلی بی اشتها شده این مارو میترسونه

طبیعیه گلم دیگه باید دوره اش بگذره فقط سرم های تقویتی براشون بزنید فراموش نکنید که بدنش ضعیف تر نشه

ببین از شوینده ها زیاد استفاده نکنید تو خونه اگه چیزی نمیخوره ببرید درمانگاه حتما براشون سرم تقویتی ...

چشم عزیزم

عزیز جان براش داروی ایرانی تزریق میکنن؟

داروهایی ک دکترشون مینویسه میگیریم گلم

آب کرفس و هویج با چغندر قرمز براشون بگیرید هر روز بهشون بده از هر کدوم مساوی بگیر قاطی کن بده بخورن

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

[QUOTE=291182017]شیمی درمانی خودش تهوع میاره  آن شا الله خوب میشن براشون ایت الکرسی خوندم [/QUO

اره عوارضش خیلی زیاده

ممنون عزیزم

بله گلم

سرطان سینه تنها سرطانیه ک درمان داره و بیمار خوب میشه خواهر شوهر منم گرفت یعنی قیافه ش ترکید بنده خدا هرکسی میدیدش میزد زیر گریه فک میکردن زنده نمیمونه،خیلی حالت تهوع داشت هیچی نمی‌تونست بخوره بنده خدا خیلی سختی کشید ولی الان خوب شده انشالله مادر شما هم خوب میشه فقط باید تا میتونید بهش روحیه بدین،راستی ی تیکه از سینه شو برداشت یا کامل برداشته؟

آب کرفس و هویج با چغندر قرمز براشون بگیرید هر روز بهشون بده 

اصلا دلزده شده از همه چی خیلی کم خوراک شده 

داروهایی ک دکترشون مینویسه میگیریم گلم

چون  برای مامان بزرگم  حارجی میگرفتیم که حالت تهوع نده  برای همین پرسیدم

سرم تقویتی حتما بزنن

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

منم بودن اطرافیان سرطان سینه داشتن سالهاست الان حالشون خوبه نگران نباش ایشالله مادر شما هم خوب میشن