2777
2789
عنوان

شوهری که بغل و ماچ نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجموعه عوامل مختلف ،،دیگه بجایی رسیده من طلاق میخوام ولی بچه بم نمیده ،منم فعلا موندم تو زندگی ببینم ...

مطمئن باش هیچوقت نمیتونی دل بکنی از بچه هات.با شوهرت منطقی صحبت کن یا برین مشاور حیفه زندگیت از هم بپاشه

[QUOTE=] ببینم منظورت از طلاق عاطفی چیه؟ یعنی اصلا ر ا ب ط ه هم انجام نمیشه؟ [/QUOTE]

نه ،اصلا انکار دو تا دوست کنار همیم ،با دیدن من اصلا تحریک نمیشه ،هیچ وقت پیشنهاد نمیده و وقتی من میزم سراغش هم پسم میزنه یا بهونه میاره 

اره ،گاهی دیگه به زور میرم سراغش کلی ادا در میاره چند ماهی بیار مثلا افتخار میده ،،لابد مریضه و خودش ...

باباش؟؟؟ 

از کجا میدونه شما گرمی یا سردی؟ 

یعنی باباش به این چیزا هم کار داره؟ 

چه جوری روش میشه؟ 

نه ،اصلا انکار دو تا دوست کنار همیم ،با دیدن من اصلا تحریک نمیشه ،هیچ وقت پیشنهاد نمیده و وقتی من می ...

اخه پست بالا گفتی گاهی ر ا ب طه انجام میشه اونم به زور. اصلا انجام نشدن با گاهی انجام شدن فرق داره

مواقعی که انجام میشه خودت متوجه بعضی چیزا شدی یا نه مثلا ن ع و ذ شوهرت نرماله حس میکنم خودش مشکل داره یه جورایی میخاد مخفی کنه به نظرت حدسم درسته؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
عجب ، نمیترسه تو کمبود محبت بگیری ول کنی بری

نه گمانم میدونه من چقدر احمقم،اولا برام سخت نبود حفظ خودم ولی الان حس می‌کنم  چرا باید این مدل زندگی را تحمل کنم ؟!!فقط بخاطر گروگان گیری بچه هام از طرف اون 

والا شوهرم منو کشته  صب به صبح شب به شب ...رد هم میشه بوس وبغل پوستمو کنده چرا یه آدم نرمال پید ...

من خیلی از این کار شوهرم خسته شده ام همش جلو بچه ها همه چی تعادلش خوبه 

باباش؟؟؟  از کجا میدونه شما گرمی یا سردی؟  یعنی باباش به این چیزا هم کار داره؟  چه ...

تو عروسی خواهرش همه زن و شوهرا خیلی عاشقانه میرقصیدن،خوب ما نه ،،یکم واسه اینکه حرف در نیاد ،بقیه مو مال به هم میپیجیدن و میرقصیدن،لابد ازاونجا یه حدسایی زد ،و بعد از بس از پسرش و کمالاتش تعریف کرد گفتم نه ما هم مشکلاتی داریم ولی نمیایم حال بزنیم برا همه ،