2777
2789
عنوان

شوهری که بغل و ماچ نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگرد ریشه این مشکل را پیدا کن  از اول همینجور بی میل بوده یا بعدا اینطور شده ؟  علت اینک ...

از بعد از بچه طلاق عاطفی کم کم شروع شد ،اولا از طرز رفتارش با آدمای سر کارش شاکی شدم ،بعد بم میگفت غر می‌زنی ،میگفت برابر ریسک کنم تو همه چی و من منطقم قبول نمیکرد اون وضع زندگی را ،بعد خسته شدم ازش ،و بعد اون بی محلیاش شروع شد 

والا شوهرم منو کشته  صب به صبح شب به شب ...رد هم میشه بوس وبغل پوستمو کنده چرا یه آدم نرمال پید ...

خوبه که ،تو هم ماچش کن بپر بغلش باش بازی کن ،،زندگی مگه چند روزه به سردی و بی محلی بگذره ؟

خوبه که ،تو هم ماچش کن بپر بغلش باش بازی کن ،،زندگی مگه چند روزه به سردی و بی محلی بگذره ؟

آخه این خیلی بجای گرم بودن داغه چقد حموم خسته شدم  چهل سالشه والا الان از اوایل بدتر شده  

یعنی  چند ساله باهم رابطه ندارین؟؟

اره ،گاهی دیگه به زور میرم سراغش کلی ادا در میاره چند ماهی بیار مثلا افتخار میده ،،لابد مریضه و خودشم نمیدونه ،،تازه باباش طلبکار منه که چرا گرم نیستی تو؟!!!

از بعد از بچه طلاق عاطفی کم کم شروع شد ،اولا از طرز رفتارش با آدمای سر کارش شاکی شدم ،بعد بم میگفت غ ...

من که متوجه نشدم چی نوشتی ولی اینو بدون غر زدن و تحقیر کردن همسرت باعث میشه احساس کنه برای شما خواستنی نیست و ازتون فاصله میگیره ، با مشاور صحبت بکن و راه چاره پیدا کن که بتونی زندگیت را گرم کنی. 

من مثل خیلی ها نمیام بهت بگم شوهرت سرش جای دیگه گرمه ولی دیر یا زود ممکنه این مورد هم پیش بیاد .

پس دنبال راه چاره باش ، به جای اینکه گذشته را بکشی وسط ، زمان حال را دریاب و آینده را بساز

جواب ابلهان خاموشیست