2777
2789
عنوان

شوهری که بغل و ماچ نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 72 پست
اینجوری بمونه نابود میشی ، یا باید درست شه یا باید کلا تموم شه

خوب دلم می‌خواد بچه هارا بده و تمام شه ولی نمیده ،خودش هم حاضر نیست تغییری کنه ،مثلا من مشاور میرم روانپزشک میرم ولی اون اصلا عین خیالش نیست ،زندگیش شده فقط کار و کار و کار.   و سرگرمیهای مسخره مثل ساخت باغ و کلا نه من را میبینه و نه بچه هاشو و نمی‌دونم چرا نمیذاره اتفاق ما بریم درست با هم زندگی کنیم ،لاقل اینجوری میگیم شوهر و پدر نداریم کسی نیست سر بزنه بمون ببیندمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پست بالا گفتی گاهی ر ا ب طه انجام میشه اونم به زور. اصلا انجام نشدن با گاهی انجام شدن فرق داره ...

نرماله همه چی انگار ولی حاضر نیست بغل کنه و شروع کنه ،یمدتم من هر شب میچپیدم تو بغلش ،یه مشت بغل می‌کرد و خر و خر صداش میرفت هوا،لالا مینمود شدید ! 

نرماله همه چی انگار ولی حاضر نیست بغل کنه و شروع کنه ،یمدتم من هر شب میچپیدم تو بغلش ،یه مشت بغل می‌ ...

یعنی چی خر و خر صداش می رفت بالا؟ منظورت اینه که میخابید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

تنها راهش اینه که از در محبت وارد بشی 

محبت واقعی. جوری که بین تون صمیمیت ایجاد بشه و هر روز صمیمی‌تر بشین. تو این مدت هم اصلا ازش انتظار مسائل جنسی نداشته باش 

سعی کن درکش کنی باهاش آنقدر دوست باش که باهات درد دل کنه بعدش یوا‌ش یواش در شوخی و بغل و مسائل دیگه باز میشه 

فکر کن طلاق گرفتی با یه نفر دیگه میخوای آشنا بشی و یه رابطه و زندگی تازه شروع کنی 

طلاق به این راحتی هم که فکر میکنی نیست اون هم با وجود دو تا بچه معصوم. 

کتاب وضعیت آخر به شما و همه پیشنهاد میکنم حتما بخونید 

این چه حرفیه عزیزم گرمی بخور مخصوصا خرما عسل زیتون بادامو...

خیلی تو زندگی اذیتم کرد اولا زندگیم خیلی دوستش داشتم ولی اون منو نمی خواست یه دختر دیگرو میخواست لباس می‌ریخت جلوم میگفت برو دلش می‌خواست طلاق از طرف من باشه من پا پیش بزارم هیچ وقت اولویت زندگیش نبوده ام الان یکم بهم علاقه پیدا کرده دیگه روح مرده فقط به خاطر بچه ها دارم زندگی میکنم

اره شدیدا و عمیقا میخوابید 

به نظر من هیچ وقت ازش درخواست نکن نه بغل و ماچ و نه ر ا ب طه اصلا و ابدا. بزار خودش تشنه بشه بالاخره مرده میاد سراغت ولی قهر نباش بگو بخند غذای خوب بپز به خودت برس ولی از مسائل جنسی تقاضا نکن اینو امتحان کردی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
تنها راهش اینه که از در محبت وارد بشی  محبت واقعی. جوری که بین تون صمیمیت ایجاد بشه و هر روز ص ...

حرفات خوبه و قشنگ ولی اخه دیگه انگار نمیشه ،توانی واسه آدم نمیمونه ،اصلا هیچی براش مهم نیست ،یعنی حتی نمیپرسه تو خرج و مخارجی نداری ؟بچه ها براشون خزید میکنی پولی نمیخوای ؟خودم ماشین می‌خرم ،خودم لباس می‌خرم و …. اصلا براش هیچ چیزی مهم نیست 

حرفات خوبه و قشنگ ولی اخه دیگه انگار نمیشه ،توانی واسه آدم نمیمونه ،اصلا هیچی براش مهم نیست ،یعنی حت ...

می فهمم مردا قدر زن خوب رو نمی فهمن 

به نظر من هیچ وقت ازش درخواست نکن نه بغل و ماچ و نه ر ا ب طه اصلا و ابدا. بزار خودش تشنه بشه بالاخره ...

اره امتحان کردم اینو ،واقعا انگار نیاز نداره ،،،تو عقد هم متوجه شدم یه مدتی ،میگفتم عروسی بگیر میگفت نه !!! شرایطش را ندارم ،در صورتیکه داشت ،ولی ببخشید خیلی راحت سه چهل هفته اصلا اصلا مخل نداد بم ،برام عجیب بود همون وقتم ،به یه دوستام گفتم ،گفت خوب میتونه خودشو اینقدر سفت بگیره ،اونم مقابل تو به این زیبایی ،،نمی‌دونم والا