2777
2789
عنوان

کمک رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی البالو جون قهوه ای خوبه. با دکلره چه رنگی میشه؟
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
با دکلره ای که به پایه ی هفت برسه میتونی این رنگ رو بذاری دقیقا همینی که تو عکس میبینی درمیاد
ولی ارزش نداره نکن

چون همین رنگ رو دو سه بار بذاری با اکسیدان ۹ درصد خود همین رنگ درمیاد و ثابت میشه
ولی چون الان در حال حاضر تیره میخوای با اکسیدان شش درصد رنگت رو بذار
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اکی مرسی دوستای خوبم خیالم راحت شد فک کردم اشتباهی انتخاب کردم
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
چقد بعضیاتون حیف حیف میکنید! والا اگه دکلره درست و اصولی انجام بشه و بعدشم درست از مو مراقبت و تقویت بشه هیچ مشکلی هم پیش نمیاد... ادم بالاخره به تنوع احتیاج داره و گاهی دلش یه رنگ خاصی رو میخواد که لازمه قبلش مو با دکلره روشن کنه. چی چیو حیفه بالاخره مو رشد میکنه و میره همیشگی که نیست