2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای ۳۰ بیاین جمع شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 53 پست
دقیقا دختر باید اینطور باشه تحصیل  شغل ،استقلال مالی و روحی ورزش  حالا اگه شد با ادم خ ...

ولی تو شهرای کوچیک شرایط کمی سخته دخترا خیلی محدودن و چاره ای جز ازدواج ندارن

الان دیگه مثل سابق نیست دخترا مجردی حال میکنن با دوستاشون مسافرت میرن خوش میگذرونن

من مجردم و حال نمیکنم.همه ی خانواده ها اجازه نمیدن دخترشون مجردی یا با دوستاش بره مسافرت.در ضمن پول هم ندارم.کار هم نمیتونم بکنم به هزار و یک دلیل.پس باید ازدواج کنم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ده ساله دارم و میترسم بشینم اما تا نشینی ترست نمیریزه نترس

من ۲۰ سالگیم بدون گواهینامه میروندم اصلنم نمیترسیدم ولی چند سالیه از همه چی میترسم تازگیا از ازدواجم میترسم اینطور نوشتنمو نبین کسی بیاد از استرس میمیرم

درسته ولی اگه مجرد بودی همش فکر میکردی ازدواج چیزیه  تاادم راهی رو نره درک نمیکنه

چندسالته اجی اگه راحتی بگو فرصت ازدواج پیش میادهم سان خودت مجردم نشدیکی باشرایط دیگه مهم اینه راحت باشی به چیزی که بخوای برسی

ولی تو شهرای کوچیک شرایط کمی سخته دخترا خیلی محدودن و چاره ای جز ازدواج ندارن

میتونن که برن سرکار دولتی؟

نمیتونن؟

الان اینقد ازمون استخدامی هست

برا دبیری 

ادارات

یا ادامه تحصیل بده مشغول بشه

میتونن که برن سرکار دولتی؟ نمیتونن؟ الان اینقد ازمون استخدامی هست برا دبیری  ادارات یا ادا ...

رشته ای که من خوندم استخدام دولتی براش خیلی کمه انقد کمه که هیشکی دنبالش نمیره تقصیر کسی هم نیست من خودم بی عقلی کردم رفتم خوندم

من مجردم و حال نمیکنم.همه ی خانواده ها اجازه نمیدن دخترشون مجردی یا با دوستاش بره مسافرت.در ضمن پول ...

میدونه عزیزم زمان میبره به اون مراحل برسیم واقعا زندگی تو ایران برای دخترا خیلی سخته تو مجردی فکر و خیال شوهر بعد ازدواج هم که مشکلات خودش رو داره 

نه مجرد نیستم  ولی  دوست ندارم دخترم باهرکی شد ازدواج کنه چون خودم سختی کشیدم

با هر کی شد نه بخدا منظور من از این تاپیک این نبود دخترا رو ۱۴ بدین بره منظورم این بود به وقتش که بهترینش ۲۵ ا کاش برای همه ی دخترا پیش میومد ولی از عدالت دنیا دلم گرفته نه خونواده ی خوب داشتم نه فرصت و حمایت که موفق بشم تک و تنها هم موندم بخاطر اینا دلم گرفته وگرنه آرزوم نبود ۱۴ عروس بشم

نه مجرد نیستم  ولی  دوست ندارم دخترم باهرکی شد ازدواج کنه چون خودم سختی کشیدم

یه دعاهایی هست جواب میده جلب خاستگاره وازدواج ولی تضمین نمیکنه کسی که بیادخوشبخت کنه یانه هرکی نزدیک بودشرایطش میخوره این دعامیکشتش من خودم بااین دعاازدواج کردم ولی خب بایددقت کردتودادن دختر