الان یه تاپیک دیدم که دورهمی ۷۵ ای ها اکثرا متاهل و بچه دار میگم چه قدر خوب میشد همه چی برای همه ی ادما به وقتش اتفاق میفتاد من الان احساس میکنم یه ده سالی از همسنام عقبم خدا میدونه کی ازدواج پیش بیاد کی بچه دار بشم؟واقعا که سرتاسر این دنیا بر اساس بی عدالتی ساخته شده
فقط ازدواج نیست همه چی بر اساس بی عدالتیه یه کم اطرافتو خوب ببین مثلا من و دختر داییم همسنیم اون کجا و من کجا؟به همه ی خواسته هاش رسیده متاهله دکترا داره بچه داره شغل داره من چی؟ همشم به خاطر اینکه شرایطشو داشت پشتوانه داشت شانس خوب داشت
دخترا. قشنگا. مهربونا. به پسرا سخت نگیرید . مهریه بالا نخواهید. خرج های الکی نتراشیده. ۹۰ درصد پسرا به همین خاطر از ازدواج فرارین. کلی دختر پسر مجرد داریم. حیف نیست عشق رو تجربه نکنید. الان یه تالار سطح پایین شده ۱۵۰ میلیون. خب اون پسر بدبخت از کجا بیاره با این گرونی ها
الان دیگه مثل سابق نیست دخترا مجردی حال میکنن با دوستاشون مسافرت میرن خوش میگذرونن
آواز دهل از دور شنیدن خوشه با دوستام تا سر کوچه هم نرفتم چه برسه مسافرت همشونم متاهلن اصلا دوستی در کار نیست اونم تو شهر کوچیک ما مسافرت با دوست؟ بخدا یه چیزی شنیدین دیگه اون برای ده درصد قشر مرفه که فرهنگ و پولشو دارن ۹۰ درصد بقیه شرایطشون مثله منه تنها صبح تا شب کار دنبال یه لقمه نون