2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای ۳۰ بیاین جمع شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 53 پست
ب خاطر یه ازدواج کل جهان هستی زیر سوال بردی

فقط ازدواج نیست همه چی بر اساس بی عدالتیه یه کم اطرافتو خوب ببین مثلا من و دختر داییم همسنیم اون کجا و من کجا؟به همه ی خواسته هاش رسیده متاهله دکترا داره بچه داره شغل داره من چی؟ همشم به خاطر اینکه شرایطشو داشت پشتوانه داشت شانس خوب داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مجردبودم وپایین تاپیکت کامنت میزدم منم هستم...متاهلم ولی اززندگی زناشویی خیرزیادی ندیدم بیشترترس ...

درسته ولی اگه مجرد بودی همش فکر میکردی ازدواج چیزیه  تاادم راهی رو نره درک نمیکنه

دخترا. قشنگا. مهربونا. به پسرا سخت نگیرید . مهریه بالا نخواهید. خرج های الکی نتراشیده. ۹۰ درصد پسرا به همین خاطر از ازدواج فرارین.  کلی دختر پسر مجرد داریم. حیف نیست عشق رو تجربه نکنید. الان یه تالار سطح پایین شده ۱۵۰ میلیون.  خب اون پسر بدبخت از کجا بیاره با این گرونی ها

چرا واقعا؟ یعنب اینقدر این ازدواج و وجود یه مرد مهمه؟ چرا دخترامون اینقد ضعیف شدن🙁

الان دیگه مثل سابق نیست دخترا مجردی حال میکنن با دوستاشون مسافرت میرن خوش میگذرونن

واقعا ازدواج تو ۴۵ سالگی چه لذتی داره بنظر خودت؟

نمیدونم ولی  اگه خوب باشه بهتر از ازدواج بد هست  در واقع مقایسه ازدواح بد در جوانی و خوب د سن بالاتره  وگرنه ازدواج خوب در وقت خودش خوبه

الان دیگه مثل سابق نیست دخترا مجردی حال میکنن با دوستاشون مسافرت میرن خوش میگذرونن

دقیقا دختر باید اینطور باشه

تحصیل 

شغل ،استقلال مالی و روحی

ورزش 

حالا اگه شد با ادم خوب و ازدواج 

نه دغدغه ات بشه ازدواج و بچه😑

دخترا. قشنگا. مهربونا. به پسرا سخت نگیرید . مهریه بالا نخواهید. خرج های الکی نتراشیده. ۹۰ درصد پسرا ...

بله ددست در عوضش تضمین نمیکته که بادختر خوب برخوردکنه اذیتش نکنه خوشبختش کنه.بعد تنها ایا نیس ک

گرونی باعثش شده از ازدواج فرار کنن

طبیعیه منم همینطورم وقتی یه چیزی رو به وقتش تجربه نکنی برات ترسناک میشه من گواهینامه هم نگرفتم هی گف ...

منم ده ساله دارم و میترسم بشینم اما تا نشینی ترست نمیریزه نترس

آواز دهل از دور شنیدن خوشه با دوستام تا سر کوچه هم نرفتم چه برسه مسافرت همشونم متاهلن اصلا دوستی در کار نیست اونم تو شهر کوچیک ما مسافرت با دوست؟ بخدا یه چیزی شنیدین دیگه اون برای ده درصد قشر مرفه که فرهنگ و پولشو دارن ۹۰ درصد بقیه شرایطشون مثله منه تنها صبح تا شب کار دنبال یه لقمه نون