پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 عنوان دلم خیلی گرفته خیلی:) 136 بازدید | 16 پست میشه دعا کنید حالم خوب شه؟:)میشه دعا کنید که اونی که عاشقشم عاشقم شه؟:)واا دیگه نمیکشم... دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/02/26 | 21:38 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_silver_ عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 3758 ایشالله خدا خودش کمکت کنه، یا اون عاشق تو بشه یا مهر اونو از دلت بیرون کنه
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 انشالله...ولی من از اونام که میگم هیچی پول نمیشه🤣 تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2792 منم حالم خوب نیس برا همین نی نی سایت میچرخم😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
بلور_ارامش عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 1126 خودتو بخاطر پسر مردم کوچیک نکنین خودمو کوچیک کردم غرورمو شکستم تهش شد رفتن یکی🖤🙂توام برای خودت ارزش قائل شو یکی برای بدست آوردن زمین و زمان رو بهم بدوزه
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 منم حالم خوب نیس برا همین نی نی سایت میچرخم😂 منم .اصن یه روزی بود امروز تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 انشالله...ولی من از اونام که میگم هیچی پول نمیشه🤣 پولم خیلی مهمه عزیزمخیلی خیلی خیلی..بر منکرش لعنت دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 خودتو بخاطر پسر مردم کوچیک نکنین خودمو کوچیک کردم غرورمو شکستم تهش شد رفتن یکی🖤🙂 توام برای خودت ا ... نمیتونمنمیخوام کسیو جز اون:) دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 پولم خیلی مهمه عزیزم خیلی خیلی خیلی..بر منکرش لعنت مرسی که متوجه منظورم میشی🤣❤️ تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2792 منم .اصن یه روزی بود امروز انشالله فردا برا هممون روز بهتری باشه 😂❤ اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 نمیتونم نمیخوام کسیو جز اون:) نمیدونم چی باید بگم بهت ایشالا که یجوری پیش بره که اذیت نشی💗 تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
بلور_ارامش عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 1126 نمیتونم نمیخوام کسیو جز اون:) دقیقا مثل من اما اون بهت بیشتر بی محلی میکنهعزیزم من جای خواهرت فقط تجربشو دارم و دارم راهنماییت میکنم 🖤🙂