2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته خیلی:)

130 بازدید | 16 پست

میشه دعا کنید حالم خوب شه؟:)

میشه دعا کنید که اونی که عاشقشم عاشقم شه؟:)

واا دیگه نمیکشم‌...

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله...ولی من از اونام که میگم هیچی پول نمیشه🤣

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

منم حالم خوب نیس برا همین نی نی سایت میچرخم😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
منم حالم خوب نیس برا همین نی نی سایت میچرخم😂

منم .اصن یه روزی بود امروز 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
انشالله...ولی من از اونام که میگم هیچی پول نمیشه🤣

پولم خیلی مهمه عزیزم

خیلی خیلی خیلی..بر منکرش لعنت 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خودتو بخاطر پسر مردم کوچیک نکنین خودمو کوچیک کردم غرورمو شکستم تهش شد رفتن یکی🖤🙂 توام برای خودت ا ...

نمیتونم

نمیخوام کسیو جز اون:)

پولم خیلی مهمه عزیزم خیلی خیلی خیلی..بر منکرش لعنت 

مرسی که متوجه منظورم میشی🤣❤️

منم .اصن یه روزی بود امروز 

انشالله فردا برا هممون روز بهتری باشه 😂❤

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
نمیتونم نمیخوام کسیو جز اون:)

نمیدونم چی باید بگم بهت ایشالا که یجوری پیش بره که اذیت نشی💗