2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته خیلی:)

136 بازدید | 16 پست

میشه دعا کنید حالم خوب شه؟:)

میشه دعا کنید که اونی که عاشقشم عاشقم شه؟:)

واا دیگه نمیکشم‌...

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله...ولی من از اونام که میگم هیچی پول نمیشه🤣

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

منم حالم خوب نیس برا همین نی نی سایت میچرخم😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
منم حالم خوب نیس برا همین نی نی سایت میچرخم😂

منم .اصن یه روزی بود امروز 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
انشالله...ولی من از اونام که میگم هیچی پول نمیشه🤣

پولم خیلی مهمه عزیزم

خیلی خیلی خیلی..بر منکرش لعنت 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خودتو بخاطر پسر مردم کوچیک نکنین خودمو کوچیک کردم غرورمو شکستم تهش شد رفتن یکی🖤🙂 توام برای خودت ا ...

نمیتونم

نمیخوام کسیو جز اون:)

پولم خیلی مهمه عزیزم خیلی خیلی خیلی..بر منکرش لعنت 

مرسی که متوجه منظورم میشی🤣❤️

منم .اصن یه روزی بود امروز 

انشالله فردا برا هممون روز بهتری باشه 😂❤

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
نمیتونم نمیخوام کسیو جز اون:)

نمیدونم چی باید بگم بهت ایشالا که یجوری پیش بره که اذیت نشی💗