پیشی_ملوس_گوگولی مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 عنوان دلم خیلی گرفته خیلی:) | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 16 پست میشه دعا کنید حالم خوب شه؟:)میشه دعا کنید که اونی که عاشقشم عاشقم شه؟:)واا دیگه نمیکشم... دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/02/26 | 21:38 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3158 نمیدونم چی باید بگم بهت ایشالا که یجوری پیش بره که اذیت نشی💗 اذیت که شدمخیلیم شدم اما حاصر بودم هر سختییو بجون بخرم اما کنارم باشهعاشقش بودم واس جنگیدم به همه ترجیحش دادمهمرو به من ترجیح داد:)ندید عشقمو دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 اذیت که شدم خیلیم شدم اما حاصر بودم هر سختییو بجون بخرم اما کنارم باشه عاشقش بودم واس جنگید ... چه بی لیاقت تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد