2777
2789

آقا ما از بچه گی عادت کردیم کار کنیم 

رفت رفت رتفت تا ۱۶ سالم شداون موقع کرونا اومد منم رفتم شرکت سر کار تو گوشی درس می خوندم ۹۸ بود من سر کار دیر می رفتم یارو گفت تو که شب بیداری تا در وقت شیفت شب بیا سر کار هیچی ما شب کاری رفتیم چشمتون روز بد نبینه روزی ۱۲ ساعت کار میکردیم و خوش میگزروندم با آدمای بسیار منحرف و بیشعور بعد من اون موقع خیلی پول داشتم امتحاناتو پول میدادم به یه پسره تو دانشگاه تهران...اون بجام امتحان میداد بعدش من پولدار که شدم بر ربیق نا باب لعنت هر خلافی بود ما دست گزاشتیم روش از الک_ل و رابطه_ج ن_سی و غیره من خیلی مذهبی بودم الان هم هستم ولی اون سه سال پرونده اعمالم به فاک رفت 

خدایا هرچی صلاح منه رو پیش روم بزار ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش رفتم تو قمار کردم ولی خدارو شکر همیشه بردم با اون پول لا خیلی کارای بد کردم الان یادم میاد حالم ...

😐😐

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...

حس میکنم اسی هایه 😬

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد