2777
2789

دیروز تولد دوستم رفتیم کافه، پسرم 7 ماهشه و شدیییدا الرژی داره و شیرخشک نیوکیت میخوره

بغلم بود داشت بال بال میزد برای بستنی، قد یه نخود گذاشتم دهنش،  طفل معصومم با چه ولعی خورد😔 داشت خودشو از بغلم پرت میکرد بیرون بقیه بستنی رو برداره 😣اعصابم خورد شد براش، کلا خدافظی کردم رفتم بیرون

یکربع بعد شدیییدا بیقرار شد،  جیییغ میزد چه جیغیییی تمام مسیرو، واقعا دستپاچه شده بودم

تو سه مرحله هرچی از ظهر خورده بود بالا اورد، گفتم خوبه دیگه معدش خالی شد

رسیدیم خونه دیدم داره ورم میکنه

پلکش، لبش، بدنش

سریع سیتریزین و نیوتادین دادم عیییچ اثر نکرد

در یک لحظه دیدم عین بادکنک ورم کرد کل بدنش😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع ببرش دکتد

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

عزیزم وقتی حساسیت داره نباید بدی 

این دلسوزوندن ب ضرر اون بچه ست 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

الهی بگردم کاااش نمیدادی🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻