2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود بشم به غیر زعفرون

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من بیشتر از ۳ ماهه نشدم  گل گاو زبون و زعفرون و چیز دیگه هم خوردم نشد  این یکی هم ب ...

مشکل داری حتما برو دکتر شاید تبلی تخمدان داری؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

رازیانه خیلی خوبه 

ب نظرم رازیانه بخور پریود میشی و من خوردم پریودشدم ولی  وقتی  پریود بودم رازیانه خوردم دلم درد گرفت نمیدونم بخاطر رازیانه بوده یا نه ولی به نظر من بخور ولی وقتیپریود شدی تو این دورانت نخور

رازیانه خیلی خوبه  ب نظرم رازیانه بخور پریود میشی و من خوردم پریودشدم ولی  وقتی  پری ...

میگن توی دوران نخوری بهتره خوب نیست 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
پودرش غلیظتره 

دستت درد نکنه عزیزم 

مشکل داری حتما برو دکتر شاید تبلی تخمدان داری؟ 

دکتر رفتم ی امپول داد دو ماه و نیم ی سره شد 

ی دکتر دیگ هم گفت تنبلی مهم نیست بعدا بیا دارو میدم 

فعلا درگیر ی موضوعی ام نمیتونم دارو بخورم و برم سراغ درمان

من تو اقدامم 12 فروردین شدم 4 اردیبهشت لکه بینی داشتم تا 4 5 روز باردار نیستم ولی نمیشم چرا خسته شدم دیگه تا حالا اینجوری نشده بودم