2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود بشم به غیر زعفرون

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 59 پست
دکتر رفتم ی امپول داد دو ماه و نیم ی سره شد  ی دکتر دیگ هم گفت تنبلی مهم نیست بعدا بیا دارو می ...

اگر تهرانی حتما پیش دکتر مهری رایکا برو عالیه رو دستش نیست 

ایشالله باهم پریود بشیم به زودی😂

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تهرانی حتما پیش دکتر مهری رایکا برو عالیه رو دستش نیست  ایشالله باهم پریود بشیم به زودی😂

واقعا فکر نمیکردم روزی بشه برای پریود شدن لحطه شماری کنم 

مرسی ازت😂😂😂😂😂💕💕💕

ببین من بیشتر از ۳ ماهه نشدم  گل گاو زبون و زعفرون و چیز دیگه هم خوردم نشد  این یکی هم ب ...

اگ سه ماه نشدی درمان ریشه ای باید بشی شما مشکلتون ساده نیست ک با خوردن گرمیجات حل بشه 

عزیزم تو پریود شدی؟ چیکار کردی بشی؟  منم باید بشم نشدم هنوز

فقط دارم ورزش میکنم اگر میتونی طناب بزن 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
اره همش طناب میزنم تاثیر  داره؟  علایم پریود داری؟ هنو نشدی

هیچ علائمی نداره فقط 2 3 هفته هس سینه درد دارم اونم سینه چپ فقط نوکش درد میکنه برجسته میشه هی طناب خوبه من تحرک میکنم میشم ولی این ماه نمیشم نمیدونم چرا 

هیچ علائمی نداره فقط 2 3 هفته هس سینه درد دارم اونم سینه چپ فقط نوکش درد میکنه برجسته میشه هی طناب خ ...

وای منم چیکار کنیم ینی اگه ی ماه نشیم باید بریم دکتر زنان؟؟ 

من خیلی دلشوره گرفتم 😑😑خدااا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وای منم چیکار کنیم ینی اگه ی ماه نشیم باید بریم دکتر زنان؟؟  من خیلی دلشوره گرفتم 😑😑خدا ...

تو اقدامی؟ 

متاهلی؟