2777
2789
عنوان

عملی یا نچرال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 86 پست
مدونی قیافهایه عملی شیک تر و بروز تر میشن  به قولی در و داف ترن 🥴 اما میگم ایرادش اینه همه ش ...

کی گفته شیک و بروزه؟😂کسی ک قیافش خوب باشه چ بی عمل چه با عمل خوشگله من قیافم معمولی بود ب امید تغییر چهره عمل کردم الان دماعم خوشگل شده ولی قیافم همون شکلیه کلا افسرده شدم 

اگه قیافت مشکل نداره الکی عمل نکن بجاش برو ب پوستت دندونات موهات و چیزی ک خودت میدونی واجبه خرج کن کلیم تغییر میکنی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐 خدایی سر چه چیزایی حسودی میکنین فقط قوس دماع داشتن ک دلیل ب خوشگلی طرف نیست مهم اینه دم ...

کلا اهل عمل نیستم حیفم میاد دماغمو عمل کنم ی وقت خرابش کنن چون واقعا به صورتم میاد ،وقتی میبینم ی لحظه دلم میخواد بعد بیخیال میشم 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
دختر ١٨ ساله حتي زشتش هم زيباست      خيلي فلسفي بود بابا ١٨ سال سني نيست ك ي چهره ...

من امسال مدرسم تموم میشه و وارد دانشگاه میشم میخواستم قبلش دماغمو عمل کنم اخه

کلی از همکلاسیام دماغشونو عمل کردن از یه طرف حسودیم میشد از یه طرف پیشم قیافه ی نچرال خاص ترِ مخصوصا الان که همه عملی شدن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کی گفته شیک و بروزه؟😂کسی ک قیافش خوب باشه چ بی عمل چه با عمل خوشگله من قیافم معمولی بود ب امید تغیی ...

اطرافیان میگن خوشگلی 

وقتی ارایش میکنم یکم در حد ریمل و رژ کرم پودر

تقریبا هر کی میبینتم تعریف میکنه

اما اصلا اعتماد به نفس ندارم که کسی ازم از زاویه ی بد عکس بگیره که قوز دماعم معلوم شه 

یا بدون ارایشمو ببینه 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کلا اهل عمل نیستم حیفم میاد دماغمو عمل کنم ی وقت خرابش کنن چون واقعا به صورتم میاد ،وقتی میبینم ی لح ...

اره منم 

خیلی میترسم دماغمو بدتر کنن

کلا اهل عمل نیستم حیفم میاد دماغمو عمل کنم ی وقت خرابش کنن چون واقعا به صورتم میاد ،وقتی میبینم ی لح ...

بیخیال بابا با پولش برو کیف کن عمل همش دردسره و استرس

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

ميتوني نچرال عمل كني 

بازم میگن عملیه 

بعد اینکه دگتر خوب واسه نچرال عمل کردن پیدا نمیکنم توی شهرمون

شیراز زندگی میکنم 

اطرافیان میگن خوشگلی  وقتی ارایش میکنم یکم در حد ریمل و رژ کرم پودر تقریبا هر کی میبینتم تعری ...

پس اگه عملم کنی مشکلت حل نمیشه چون اعتماد بنفست مشکل داره نه دماغت

بجای اون سعی کن اعتماد بنفستو بالا ببری

اره بابا،سایپا ثبت نام کردم😂

دمت گرم کیف کردم برات😂ماشین بنداز زیرپات دور دور کن تو فکرش نرو

بیخیال بابا با پولش برو کیف کن عمل همش دردسره و استرس

من ظاهر واسم خیلی مهمه:)

ولی خب میگم میشه الان نچرال عوض شد با یه سری کارایه کوچیک تر و کم هزینه تر 

وا تو چقدر منی منم چون شکسته قوز داره ولی من عمل می‌خوام 

من هنوز دو دلم

نمیدونم عمل کنم یا نه

چند سال دیگه اونایی که عمل نکردن نسلشون کلا منقرض میشه:)