2777
2789
عنوان

عملی یا نچرال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگی شبیه هم شدن ن اینطور نیست  صورت هرکی با کسی دیگه فرق میکنه بعدش اگه فک میکنی ک نیازی نیست عمل کنی اینکارو نکن اوناییکه عمل میکنن بعضیاشون واقعا نیاز ب عمل بینی دارن زیبایی و تنها تو عمل نبین یه ارایش قشنگ هم میتونه ادمو قشنگ و زیبا جلوه بده

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
مال من اره.راهکارداری?

مزوژل تزريق كنه دكتر برات

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عملی که ازحدش نگذره روخیلی دوس دارم.اگه پدل داشتم حتمابینیموعمل میکردم ویه کوچولوژل میزدم

اره منم بینیمو دوس داشتم نچرال عمل کنم

ولی دوس ندارم بگن اره عملیه و فلان 

میدونم نباید به حرف کسی توجه کرد

اما من همین الانم که عمل نکردم دماغ بدی ندارم معمولیه دماغم یه قوز کوچیک داره چون شکسته

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عه من و تو چه همفکریم من کلا از عمل متنفرم چون به نظرم چهره آدم طبیعیه خوشگله الانم همه چهره ها شبیه هم شدن بینیمم کوچولو فانتزی نیست اما به صورتم میاد تو ذوق نمیزنه کلا اهل آرایشم نیستم و از آرایش بدم میاد جای خیلی به خصوصی آرایش میکنم برا همین تصمیم گرفتم پوستم رو حسابی درجه یک بکنم و احتمالا مثل تو فقط زیر چشمام فیلر بزنم 

به عملی بودنشون😑،،دلم قوس دماغ میخواد

😐😐😐😐😐 خدایی سر چه چیزایی حسودی میکنین

فقط قوس دماع داشتن ک دلیل ب خوشگلی طرف نیست

مهم اینه دماع ب صورتت بیاد اون همه پولی ک میخوای خرج عمل کنی میتونی خرج چیزای دیگه کنی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

ب چیشون حسودیت میشه؟😐

مدونی قیافهایه عملی شیک تر و بروز تر میشن 

به قولی در و داف ترن 🥴

اما میگم ایرادش اینه همه شبیه همن 

از اینکه بعضیا میگن اره فلانی عملیه و با عمل خوب شده خیلی بدم میاد حس بد بهم میده که بخوان بعدا به خودمم اینجوری بگن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

زیر چشت سیاهه؟

نه سیاه نیست

خیلی کم گوده ،که البته واسه بی خوابیم هست من خوابم نامنظمه 

پس چرا توی اینستا همه زیر پشت کسایی که همه جاشونو عمل کردن و تر و تمیز و ارایش کردن ایتقدر تعریف میک ...

به اینستا اعتماد نکن یکی از اقوام نزدیک ما بعد از مدتها اومد ایران بعد ما اینو تو اینستا میدیدم میگفتم وااااای چه خوشگله و فلان 😐😐😐😐ببین اومد ببین کل عکسا و پست و استوریش رو با فیلت*ر و افکت و .. تنظیم میکرد اصلا ما برگامون خشک شد 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️