2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21071 بازدید | 351 پست
وای برای منم دقیقاا همینطور بود 

نترس عزیزم 

فکرم نکن ک تنها خودت فقط اینحوری هستی

این مشکل برای خییییلیا پیش میاد

توی تاپیکت دیدی خیلیا مث ما بودن

پس‌ امیدوار باش 

هیج چیزی نشد نداره 

فقط قوی باش

یه دکتر زنان خیلی خوب هم برو

انشالله مشکلت حل میشه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نترس عزیزم  فکرم نکن ک تنها خودت فقط اینحوری هستی این مشکل برای خییییلیا پیش میاد توی تاپیکت ...

فدات بشم ایشالله..خدا حفظت کنه..فقط دلم خیلی شکست الان دیدم چند نفر گفتن شوهرت استثناستو..مجسمه شو میدادم میساختم قلبم خیلی شکست اشکم دراومد.. ایکاش یکم خودشونو میزاشتن جای من😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم ایشالله..خدا حفظت کنه..فقط دلم خیلی شکست الان دیدم چند نفر گفتن شوهرت استثناستو..مجسمه شو م ...

عزیز دلمی

چون خودم خیییلی اذیت شدم 

دقیقا درکت میکنم

بهشون توجه نکن 

روح لطف و حساسی داری نذار حرفای بیخود یه عده افکارتو بهم بریزه حیف قلب مهربونو قشنگت نیست ک بخاطر حرفای مفت یه عده بشکنه

بهش فکر نکن عزیزم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
وای فقط صفحه اول رو خوندم  فقط اون بیشعورایی که اومدن گفتن شوهرشون هر دقه رابطع میخواد  ...

اره واقعا خیلی قلبم شکست..یکیشون میگه همسر من استثناس یکی گفت چجوری تحملت کرده..یکی گفت همش دنبالمه شوهرش.. واقعا اشکم دراومد..دلشون میاد یکی به خودشون بگه واقعاً 😔

عزیز دلمی چون خودم خیییلی اذیت شدم  دقیقا درکت میکنم بهشون توجه نکن  روح لطف و حساسی د ...

قربون درک و خانمیت بشم‌‌..ممنونم ازت..از خدا میخوام همیشه دلت شاد و سرشار از آرامش باشه..الهی یکی مثل خودت که منو تو سختی آروم کردی تو سختی آرومت کنه غم نداشته باشی..❤️❤️🌷🌷🌷

فدات بشم ایشالله..خدا حفظت کنه..فقط دلم خیلی شکست الان دیدم چند نفر گفتن شوهرت استثناستو..مجسمه شو م ...

ناراحت نباش عزیزم ادم هیچوقت نباید برای کسی بد بخواد ولی خوشی و سختی برای همه هست و اون خانمم یروز سختی میکشه که درک کنه وقتی ینفر ناراحته نباید مسخرش کرد و رو زخمش نمک پاشید، 

قربون درک و خانمیت بشم‌‌..ممنونم ازت..از خدا میخوام همیشه دلت شاد و سرشار از آرامش باشه..الهی یکی مث ...

قربونت برررم

منم این وقت عزیز برات دعا میکنم ک همیییشه تنت سالم و سلامت باشه مشکلاتت حل بشه و هیچ غمی نداشته باشی

و زندگی خوبی در کنار همسرت داشته باشی❤️

ناراحت نباش عزیزم ادم هیچوقت نباید برای کسی بد بخواد ولی خوشی و سختی برای همه هست و اون خانمم یروز س ...

قربون محبتت بشم.. اره واقعا من که حال روز الانمو برای دشمنمم نمیخوام چون دارم آب میشم امیدوارم همه مشکلامون حل بشه 

قربون محبتت بشم.. اره واقعا من که حال روز الانمو برای دشمنمم نمیخوام چون دارم آب میشم امیدوارم همه م ...

ان شالله مشکلت حل بشه عروس خانم.اصلا ناراحت نباش توکل بر خدا کن.البته من مجردم ولی خب کدوم مجردی هست که ازین چیزا سر دردنیاره.ان شالله موفق میشی

خدا همیشه همراه ما هست