خانما من یه سال خورده ای عروسی کردم ولی رابطه کامل نداشتیم چند ماهه که اصلا رابطه جنسی هم نداریم..من از اول زندگی خیلی افسردگی شدید داشتم همسرم کلا ناامیده و بی روح..توروخدا بگید چیکار کنم دیگع بریدم دو روز خوبم دو روز بد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلمی چون خودم خیییلی اذیت شدم دقیقا درکت میکنم بهشون توجه نکن روح لطف و حساسی د ...
قربون درک و خانمیت بشم..ممنونم ازت..از خدا میخوام همیشه دلت شاد و سرشار از آرامش باشه..الهی یکی مثل خودت که منو تو سختی آروم کردی تو سختی آرومت کنه غم نداشته باشی..❤️❤️🌷🌷🌷
فدات بشم ایشالله..خدا حفظت کنه..فقط دلم خیلی شکست الان دیدم چند نفر گفتن شوهرت استثناستو..مجسمه شو م ...
ناراحت نباش عزیزم ادم هیچوقت نباید برای کسی بد بخواد ولی خوشی و سختی برای همه هست و اون خانمم یروز سختی میکشه که درک کنه وقتی ینفر ناراحته نباید مسخرش کرد و رو زخمش نمک پاشید،