خانما من یه سال خورده ای عروسی کردم ولی رابطه کامل نداشتیم چند ماهه که اصلا رابطه جنسی هم نداریم..من از اول زندگی خیلی افسردگی شدید داشتم همسرم کلا ناامیده و بی روح..توروخدا بگید چیکار کنم دیگع بریدم دو روز خوبم دو روز بد
ببین دختر خوب ، تو اگر یک درصد پرده سپتوم دار داشته باشی هم با مراجعه به پزشک زنان مشخص میشه ، ولی من ندیده بهت میگم واژینیسموس داری این یک مشکل ذهنیه که توی جامعه هم خیلی رایجه و با رجوع به یک ماما که در این حیطه تخصص داره کاملا قابل درمانه ، مسأله بعدی همسرت که احساس میکنم مشکلات پیچیده تری داره ، ببین مردا میل جنسی شون بالاست و حتی اگر زن اجازه رابطه نده اونا اصرار میکنن و حتی از راه دیگه غیر دخول به هر شکل نیازشون رو رفع میکنن ولی همسر شما دوری میکنه اونم اول ازدواج که باید در اوج میل باشه و این طبیعی نیست ، ایشون یا سرد مزاجی شدید دارن یا مشکلات روانی دیگه ای دارن که باید در درجه اول به روانشناس مراجعه کنه ، شما مشکل خودت رو پیگیری کن و از طرفی هم به هیچ وجه احساس شرمندگی نداشته باش ، به موازات درمان به همسرت نزدیک شو و مطالبه گر باش یعنی اگر اون از شما دوری کرد تو نباید کوتاه بیای حتی با تندی اعتراض کن تا مجبور بشه برای رفع مشکلش تلاش کنه ، اگر از رجوع به روانشناس امتناع میکنه اونو تحت فشار بزار تا مجبور بشه به دکتر مراجعه کنه. قشنگم برات دعا میکنم مشکلت حل بشه ، برای زندگیت بجنگ.