2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21071 بازدید | 351 پست
واقعااااا؟, همین واژیمینوس ؟

ببین دختر خوب ، تو اگر یک درصد پرده سپتوم دار داشته باشی هم با مراجعه به پزشک زنان مشخص میشه ، ولی من ندیده بهت میگم واژینیسموس داری این یک مشکل ذهنیه که توی جامعه هم خیلی رایجه و با رجوع به یک ماما که در این حیطه تخصص داره کاملا قابل درمانه ، مسأله بعدی همسرت که احساس میکنم مشکلات پیچیده تری داره ، ببین مردا میل جنسی شون بالاست و حتی اگر زن اجازه رابطه نده اونا اصرار میکنن و حتی از راه دیگه غیر دخول به هر شکل نیازشون رو رفع میکنن ولی همسر شما دوری می‌کنه اونم اول ازدواج که باید در اوج میل باشه و این طبیعی نیست ، ایشون یا سرد مزاجی شدید دارن یا مشکلات روانی دیگه ای دارن که باید در درجه اول به روانشناس مراجعه کنه ، شما مشکل خودت رو پیگیری کن و از طرفی هم به هیچ وجه احساس شرمندگی نداشته باش ، به موازات درمان به همسرت نزدیک شو و مطالبه گر باش یعنی اگر اون از شما دوری کرد تو نباید کوتاه بیای حتی با تندی اعتراض کن تا مجبور بشه برای رفع مشکلش تلاش کنه ، اگر از رجوع به روانشناس امتناع می‌کنه اونو تحت فشار بزار تا مجبور بشه به دکتر مراجعه کنه. قشنگم برات دعا میکنم مشکلت حل بشه ، برای زندگیت بجنگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار اقدام کردیم من شل کردم ولی احساس سوزش داشتم و درد شدید... سوزش خیلی شدیده اونم هنوز نرفته بود ...

اهان پس برودکترزنان احتمالاواژنت خشکه وعفونت داری

معاشقه میکنه قبلش باهات؟

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
عجب شوهری!!!!! عکسشو بده مجسمشو بسازم نصب کنم وسط شهر. والا همسر من اگر در حال مرگم باشم میگه بیا یه ...

یکی میاد مشکلشو میگه میان میگین نه شوهر ما که عمو جانیه خب این طفلی غصه میخوره درکش سخته؟

خدایا ازت ممنونم😍