2777
2789
عنوان

یه سال گذشته ولی هنوز رابطه کامل نداشتیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 21074 بازدید | 351 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش‌برمیگرده به شب عروسیم

من اصلا حواسم به این مسائل نبود تا اینکه همسر یکی از دوستای شوهرم شب عروسیم منو خیییلی ترسوند 

میگف آماده ای واسه نزدیکی 

واااااای اگر‌بدونی چقد دردناک و وحشتناکه

واااای چجوری میخوای تحمل کنی

وکلی حرف دیگ از همونجا من خیییلی ترسیدم و هر وقت همسرم‌میومد سمتم خودمو سفت و محکم میگرفتم و نمیزاشتم

موقع نزدیکی اصلا داخل نمیرفت و حس میکردم یه جیزی داخل مانع و درد خیلی وحشتناکی هم داشت

به هیییچ کسی هم نگفته بودم نه خواهرام و نه مامانم

تا اینکه بعد یکسال دیگ شوهرم کلافه شده بود و هرروز غر میزد منم برای خواهرم‌تعریف کردم 

اون منو برد دکتر زنان معاینم کرد گف یه تیکه گوشت داخل واژنت هست که حتما باید برداشته بشه

خلاصه ازهمون موقع به بعد دیگ‌مشکلم حل شد

و افسوس میخوردم چرا همون اوایل با کسی مشورت نکردم و دکتر نرفتم از روزای قشنگ زندگیم لذت نبردم و همش غصه میخوردم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
یعنی چجوری ذهنی؟ به خودم تلقین کنم ؟ الان استرس گرفتم نکنه واقعا استخونه

نه چ استخونی

این حس توعه

ب خودت باور داشته باش خودتو شل کن راحت باش قوی باش بگو هرطور شده انجامش میدم‌من میتونم باید بتونم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
ببين عزيزم ميگى شوهرم گفته در الفباى اوليه مشكل داريم باهاش صحبت كن بگو خوب الفباى اوليه چيه ؟  ...

اصلا یه آدم مبهمه به زور دو کلمه حرف میزنه من بعد یه سال فهمیدم مثلااز تاپ شلوارکی که می‌پوشم بدش میاد گفت این برهنه هست

همش‌برمیگرده به شب عروسیم من اصلا حواسم به این مسائل نبود تا اینکه همسر یکی از دوستای شوهرم شب عروس ...

وای من فکر کردن به این چیزا خیلی میترسم..اسم عمل میاد تن و بدنم میلرزه.

همش‌برمیگرده به شب عروسیم من اصلا حواسم به این مسائل نبود تا اینکه همسر یکی از دوستای شوهرم شب عروس ...

یعنی ببخشید اصلا نمیرفت؟ با همون معاینه ساده فهمید مشکلو؟ یا نه معاینه اش فرق داره

وای من فکر کردن به این چیزا خیلی میترسم..اسم عمل میاد تن و بدنم میلرزه.

نهههه عمل نکردم 

۱۰ دقیقه نشد همونجا تو مطب سرپایی برام بیحسی زد و تمااااام.

منی ک انقد حساس بودم به واژنم اصلا دوست نداشتم کسی دست بزنه بهش و .... ۳ تا بچه دنیا آوردم.

بخاطر زندگیتم ک شده شجاع باش

اینا فقططط از ترس و استرسه 

باید فقط و فقط رو خودت کار کنی 

تا خودت نخوای نمیشه.شجاع باش دوست گلم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
یعنی ببخشید اصلا نمیرفت؟ با همون معاینه ساده فهمید مشکلو؟ یا نه معاینه اش فرق داره

بی ادبی میشه  

ولی فقط سرش میرفت داخل

دیگ اصلا جلوتر نمیرفت منم میترسیدم و پاهام سفت میکردم خیییلی درد داشت

نه همون معاینه ساده 

لطفا خودت رو مقصر ندون فک می کنم تا شاید یکسال هم برای زنا سخت باشه رابطه بخصوص که بعضی مردا معاشقه ...

دستت درد نکنه بابت حرفات..حتی اگه نزاشت دست بزنم بهش بازم سماجت کنم؟ تا کجا اصرار کنم ؟