الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگش بی رنگه ولی داخلش لکه هاس سفیدهست چسبناکه، لای واژنمم میمونه شره نمیکنه
ترشحه عزیزم نگران نباش من ماه هشتمم مال منم همینطوره عادیه اینا
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
چندهفته میشه زایمان کرد که برای بچه هم خطری نباشه و نارس نباشه ؟
از هفته ۳۸ به بعد میشه زایمان کرد. ولی اصولا دکترا منتظر میمونن که ۴۰ هفته تکمیل بشه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
آمپول رو کجا وارد میکنن عزیزم ؟ تحت بی حسی یا بیهوشی ؟
دکتر اول حساااابی شکمتو با اسپری الکل ضدعفونی میکنه بعد یکم ژل سونو میزنه به شکمت دستگاه سونو رو میزاره و دقت میکنه کدوم قسمت ترریق کنه ک به جفت یا جنین نخوره بعدم امپولو وارد میکنه . بیحسی و بیهوشیم نداره
نه اونو که میدونم برای سزارین میگم که کمترین هفته چقدره که برای جنین مشکلی خدانکرده پیش نیاد
زیاد اطلاعی ندارم ولی اطرافیان هر کس سزارین کرده نهایتا هفته۳۸ بهش نوبت عمل دادن