2777
2789
دقیقا، خاله من بعد چهارتا زایمان طبیعی یبار بحث ترک بارداری شد شکمش رو نشون داد مثل شکم دختر بچه صاف ...

واقعا همینه ...

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم منم اصلا ترک نداره

پوستت روشنه؟ منم ترک هام کمرنگ و تقریبا محو شدن فکر میکنم بستگی به رنگ پوست داره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من از نظر سلامتی خیلی پوکیده شدم بخاطر شیردهی تمام دندونام که نابود شد درحالی که قبلش اصلا مشکل دندون نداشتم ..کم‌خونی کمبود ویتامین دی خستگی وبیخوابی ناشی از بچه داری ریزش مو... شکمم چروک نشده ولی مثل قبل تخت وسفت نیست یکم گنده است سینه ام که تا وقتی شیرمیدی خوبه بعد قطع شیر شل تر میشه نصبت به قبل بچه وبارداری....ولی همه اینها ارزش یک لحظه لبخند کودکتو داره من قبل اینکه حامله شم همه اینا دغدقم بود خیلی زیبایی هیکل واندام برام مهم بود واس همین خیلی میترسیدم ازبچه آوردن ولی الان میگم فدای به تارموی دخترم زمان برگرده عقب لحظه ای تردید نمیکنم برای بدنیا آوردنش

آره پوستم سفیده شکمم چون زیاد بزذگ نبود ترک نخورد پوستم فقط یکم زیر شکمم افتاده شده

منم. بعدش سریع جمع شد ازین لحاظ خوش شانسم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿