2777
2789
عنوان

چشم شور دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 84 پست
داریم خیلی هم داریم از قدیم هست خود امام علی هم گفتن ۱۰۰نفر که فوت میکنن ۹۸تاش از چشم زخم هست یعنی ۲ ...

عزیرم چون اون زمان نمی توانستند به مردم جاهل انرژی منفی را تفهیم کنند به این صورت براشون مطرح می‌کردند وگرنه که حضرت محمد شهر علم هستند و حضرت علی در آن .

حضرت محمد و حضرت علی علیه السلام باید برای مردم آن زمان به زبان ساده توضیح میدادند تا اونها متوجه فرمایشات این بزرگواران بشن . حضرت محمد و حضرت علی بسیار بسیار فراتر از زمان خودشون بودند .‌‌‌‌‌‌ مردم عصر جاهلیت که هیچ درکی از انرژی نداشتند همین الان خود ما هم به حکمت خیلی از فرمایشات این دو بزرگوار پی نبردیم تا چه زمانی برسه که علم سخنان این دو بزرگوار و سایر ائمه را بتونه توضیح بده .

خود پیامبر فرمودن اکثر کسانی ک تو گور خوابیدن بخاطر چشم زخمه 

نقل قولهای حضرت محمد ص تو زمان امویان و عباسیان بسیار تحریف شد . اصلا یک کسانی را آوردن که جعل حدیث کنن و پولهای زیادی به اونها دادن  و متاسفانه حدیث و نقل قولهای بسیاری جعل شد و در دین اسلام وارد شد که تشخیص بسیار سخته  بعدا در زمان صفویان و پیدایش  دوباره مقدار زیادی سنتهای اشتباه از طرف انگلیس وارد دین ما شد متاسفانه همون زمان صفویان بود که روحانیت شکل گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقل قولهای حضرت محمد ص تو زمان امویان و عباسیان بسیار تحریف شد . اصلا یک کسانی را آوردن که جعل حدیث ...

االبته متاسفانه من راجب جمله قبلم بود . نقطه یادم رفت بگذارم . ولی اینجوری بود تا زمان صفویان مردم ایران شهروند درجه دو بودند و ایران توسط اعراب اداره میشد اون زمان مردم قیام‌کردند و کشور ما مستقل شد روحانیت بوجود آمد و فرقه های زیادی مثل وهابیت شیعه بهائیت و ... از دین اسلام جدا شدند که تو بعضی موارد اختلاف دارن کل و کوتاه کار خوبی نیست که به بندگان خدا نسبتهای بد بدیم این را حضرت محمد فرمودند و خیلیم نقل قول موثق هست دین اسلام دین صلح و سازشه نه بدگمانی و افترا 

آيه معروف به «إن يكاد»  «وَ إن يَكادُ الَّذينَ كَفَروا لَيُزلِقونَكَ بِأبصارِهِم...» (3 ...

تفسیر این آیه یه چیز دیگه اس و بنظرم اینقدر به خودتون تلقین میکنید که این اتفاقا میفته براتون و اگ چشم شوری به حسادت باشه پس همه چشمشون شوره چون قطعا همه یکبار حسودیو کردن 

حالا ما بعداز 6 سال ازدواج دوتا از وسیله های خونمونو تازه خریدیم ایقد همه دیدن و گفتن حالا خودشون پولشون از پارو بالا میره ها.. من خودم جنازه ام رسید درمونگاه همسرمم فرداش به مدت دو روز تب گرفتش.. بچه هامم هر دو مریض.. من به چشم زخم اعتقاد بسیار دارم حتی یکی چشممو میگیره زود و ان یکاد میخونم چون یهویی میبینی نا خودآگاه چشمت میره سمتش.. همه میتونن چشم بزنن بعضی ها چشمشون قویه بعضی ها ضعیف تر..

تفسیر این آیه یه چیز دیگه اس و بنظرم اینقدر به خودتون تلقین میکنید که این اتفاقا میفته براتون و اگ چ ...

نه گلم ربطی به حسادت نداره.. مثلا یهویی یه بچه به چشمت شیرین میاد و یا خیلی خوشگله.. یعنی حسودیت شده؟ من حتی شده خودم نا خود آگاه چشمم رفته سمت کسی دیگه از اون موقع وان یکاد حتما میخونم

میگن قدیما چشمشون خیللییی قوی بوده مخصوصا دوران پیامبر..یجا خوندم اون زمان مثلا یه گاو یا حیوان چاقی میدیدن دلشون میخواست چشمش میزدن اون حیوون به حالت مرگ میرفت و صاحبش مجبور میشد بکشدش و بین بقیه تقسیمش کنه.. و عرب ها میخواستن با همین چشم زخم به پیامبر(ص) ضربه بزنن که آیه چشم زخم نازل شد

آيه معروف به «إن يكاد»  «وَ إن يَكادُ الَّذينَ كَفَروا لَيُزلِقونَكَ بِأبصارِهِم...» (3 ...

نزديك بود كه كافران با نگاه خود تو را هدف قرار دهند، آن گاه كه آيات قران را مى‌شنيدند و مى‌گفتند: او ديوانه است؛ ولى قرآن جز ذكرى براى جهانيان نیست 

به کسی که میگید بده و چشمش شوره و حسوده  احترام بذارید و باهاش معاشرت نکنید  هیچ کس به زو ...

عزیزم من پرسیدم چیکار کنم چشمش به ما نخوره 

نمیدونم چرا تاپیک که میزنیم هر کسی وارد میشه انتقاد میکنه میره

تفسیر این آیه یه چیز دیگه اس و بنظرم اینقدر به خودتون تلقین میکنید که این اتفاقا میفته براتون و اگ چ ...

نه عزیزم 

اصلا و ابدا من بهش فکر هم نکرده بود 

مدتی بود که هر وقت میومد میرفت ظرفام میشکست 

یا هر وقت میشنید ما رفتیم بیرون بعدش اتفاق بدی برامون میفتاد 

امروزم اتفاقی برام افتاد که کاملاااا مطمعن شدم 

من تو زندگیم تا الان دو نفر جشمشون شور بوده یکی عمم که واقعا دست خودش نبود ،تو فامیل کلا معروف بود انقد که قدرت چشمش زیاد بود 

یکی هم این بنده خدا