2777
2789
عنوان

چشم شور دیگران

1432 بازدید | 84 پست

سلام دوستان 

چشم یکی از دوستام بشدت شوره

یعنی انگان نداره بعد هر قضیه اتفاقی بیفته 

تمام ظرفام شکسته ،هر وقت میاد میره،یا تلفن میزنه ،حسود هم هست 

چیکار کنم شوریه چشمش بره

واقعا قدرت چشمش بالاس

یکی از دوستای منم همینطوره یعنی اوایل خیلی امتحان کردمش الان دیگه مطمئنم ...هر رفعه میبینتم یه بلایی سر هودم و بچه ام اومده😧

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم‌نظر بنداز گردنت 😆  😐شوخی کردم بعد از رفتنش اسپند دود کن و لا حول ولا قوته....بگو ...ب ...

اسفند دود میکنم 

آخرین چشمی که زد امروز بود پنج میلیون هزینه برداشت 

نمیتونم‌کامل بگم میترسم تو نینی سایت ببینه 

بخدا خسته شدم

یکی از دوستای منم همینطوره یعنی اوایل خیلی امتحان کردمش الان دیگه مطمئنم ...هر رفعه میبینتم یه بلایی ...

وای بخدا من شک‌کرده بودم

الان مطمعنمممممم ،مخصوصا اگر حسودی کنه یه اتفاقی میفته بیا و ببین

منم همه اطرافیانم شور چشماشون خدا نعلتشون کنه همشون وضع مالی از من هزار برابر بیشتر ولی نمیدونم به چیه زندگی من چشم دارن هی میگن...... ی روز باهمشهریمون رفتم خرید برای دخترم قیمت بالا خرید کردم عید بود الان دوماه از عید میره شوهرم بیکار شده ولی قبل اون خیلی خوب کار میکرد 

یاخدا  خودش میدونه چشمش شوره ؟  برا بقیه هم اینجوریه یا فقط تو؟

خودش چجور بگم بهش ؟؟

نههههه میگه من روزی دارم برای بقیه 

اینجور پیش بره ما نابود میشیم 

خودش خوبه ها قدرت چشمش خیلی زیاده

وای بخدا من شک‌کرده بودم الان مطمعنمممممم ،مخصوصا اگر حسودی کنه یه اتفاقی میفته بیا و ببین

من ارتباطمو باهاش خیلی کم کردم توام همین کارو کن ..بنده خداها دست خودشون نیست

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود