الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی منم خیلی داغون شده خانواده شوهرم خیلی دعایی هستن میترسم چیزی گرفته باشن
من ۷ماهه زایمان کردم از روز بعد زایمان ک اومدم خونه تا الان ی روز خوش ندیدم میرم از خونه بیرون مهمونی و اینا خوبم ولی خونه خودم ب هیچ وجه حالم خوب نیس .جای خوابم از شوهرم جدا و هزاران مشکل دیگه
مطمئن باش توی طالعتون همین جدایی بوده وگرنه هیچ غلطی نمیتونستن بکنن مادرشوهر منم از صبح تا شب کارش ...
ولی واسه ما روز عروسی طلسم زدن .چند باری هم خواب دیدم سومین بار همونی ک طلسم زده بود خوابش رو دیدم گفت ایندفعه دیگه نمیذارم با شوهرت زندگی کنی فرداش همه چی تموم شد
من ۷ماهه زایمان کردم از روز بعد زایمان ک اومدم خونه تا الان ی روز خوش ندیدم میرم از خونه بیرون مهمون ...
وای دقیقا مشکل منم هست از وقتی زایمان کردم زندگیم از هم پاشیده بیخودی از شوهرم متنفر شدم دلم نمیخاد نگاهش کنم رابطه نمیتونم باهاش داشته باشم ازش بدم میاد هر روز دعوا
از زندگی... ببخشید از نینیسایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"