2777
2789

خانما و حتی آقایون ذکر الله الرحیم رو زیاد بگین با صدایی که گوش شما صدای خودتون رو بشنوه تند تند هم نگین نام الله رو درست و.کامل بر زبان جاری کنید بعد متوجه تغییر رفتار همسر و اطرافیان میشین با محبت بهتون نگاه میکنن این ذکر برای مجرد ها هم خیلی خوبه ازدواج خوب میکنن ولی هرگز این ذکر رو قطع نکنید لباس سیاه نپوشید همیشه تمیز و دوش گرفته باشید لباس رنگی بپوشید عطر بزنید قبرستان هم نرید. ذکر الله الرحیم صورت رو هم زیبا میکنه . ذکر الله غفور هم زیاد بگین تمام انرژی های منفی ، بیماری و افسردگی و اضطراب رو از شما قطع میکنه و شاد میشین . گشایش م میاره

زیارت اهل قبور ثواب داره 

معلوم شد منبعی نداره بقیه حرفاتم

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیییلییی حالم بده ماه هست بارداری مه ۲۳ساعت از خانوادم دورم ۲۶کیلومنرخارج ازشهر منازل مسکونی غریب غریب هیچکس رو ندارم شوهرمم می‌ره شیفت ۲۴ستعت خونه نیست منو نمیبره بیرون چندروزه بامن قهره صبح گفتم دلم گرفته بریم بیرون  با منت گفت وسیله ها رو برداربریم بعد باز بهانه گرفت گفت اصلا نمیبرمت ...منم فقط رو به آسمون کردم و گفتم خدا خودت شاهد باش ....دیروز تنهایی تنهای بودم تاصبح نخوابیدم بس گریه کردم  واسم دعا کنید....فقط میگم خدایا خودت شاهد باش چکار میکنه بامن شهره غریب حامله ام یخچالم گوشت و ماهی پیدا نمیشه دقیقا چهل روز دیگه بچم به دنیا میاد یک بسته پوشک نخریده حالم خیلییی بده بد ..امیدوارم این ذکر آرومم کنه

حالا ی سوال  اینا توی اروپا و کشورهای غیرمسلمان هم جواب میده؟

نه اونا باید بگن جیسیس کرایس😂

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
من خیییلییی حالم بده ماه هست بارداری مه ۲۳ساعت از خانوادم دورم ۲۶کیلومنرخارج ازشهر منازل مسکونی غریب ...

بخدا قسم این ذکر رو زیاد بگید تاثیرش رو میبینید