2777
2789
عنوان

اگه مثل تو تپل بودم

368 بازدید | 51 پست

با دوستم رفته بودیم لوازم آرایشی بخریم ، توی مغازه نشسته بودیم . این دوست من تپله یذره . بعد یهو یه خانومه روبرومون به دوستم گفت خوش بحالت من اگه ساق پای تپل تو رو داشتم شلوار ساق کوتاه میخریدم پاچه هامو مینداختم بیرون

بعد شوهرش همون لحظه کنار اون خانومی که این حرفو زد نشسته بود سرشو انداخت پایین به زنش گفت خدا خر رو شناخت شاخ نداد

من واقعا موندم چجوری جلوی شوهرش اینو گفت!!!

انگار دیگه کسی از خیانت نمی ترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انداختن بیرون پاچه

چه لفظ زشتی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حالا الان که هوا سرده ولی تو تابستون ساق پا که هیچی بعضی ها تا ناف شون هم بیرونه

بله متاسفانه ولی کسی بگه پاچه هامو بزارم بیرون اونم پیش شوهرش خیلی زشته

سلامتی و خوشبختی دخترم