2777
2789
عنوان

قهرکرده😭😭😭

192 بازدید | 19 پست

مامجازی باهام آشنا شدیم چون ازهم دوریم نمیتونیم همو ببینیم اون دیشب گوشیش خراب شده بود گفت صبرکن منم نیم ساعت منتظرش بودم بدش گفتم شاید میخاد ازسر بازم کنه رفتم بد پیام داده بود تو ازخداتت رفتم توم زود رفتی چت کنی باکس دیگع آخه چند باربش قول دادم باهام حرف بزنیم ولی سردرد داشتم شارژ نداشتم اینا دلیلشه حالا اون دو شبه نیم ساعت میره خب فکرکردم دیده من زیر قولم میزنم اونم بامن همین کارو کرده میدونم مقصر خودمم بش پیام دادم زنگ بزن گفتم اشتباهاتمو فراموش کن ولی منو ن جواب نمیده گفتم بعدن ک اروم شدی باهات حرف میزنم چیکارکنم رابطمون شده مث بچه ده ساله ها 

واقعاً با این آدمای مجازی در این حد میمونید؟

پس فقط منم که طرف تا میگه تو بلاکش میکنم انگار از اولم نبوده

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً با این آدمای مجازی در این حد میمونید؟ پس فقط منم که طرف تا میگه تو بلاکش میکنم انگار از اولم ...

من فکرکردم ی رابطه عادیه ولی وابسته شدم اونم همینطور ولی من همیشه کارو خراب کردم

من فکرکردم ی رابطه عادیه ولی وابسته شدم اونم همینطور ولی من همیشه کارو خراب کردم

من خرابکاری نمیبینم خب شارژت تموم شده یا خوابت برده یا به هر دلیل نشده جواب بدی قرار نیست بیاد تهمت بزنه هیچوقت نذار کسی بهت بی حرمتی کنه اون نباشه یکی بهتر هست هیچکس بعد هیچکس نمُرده پس زندگیتو بکن

فاز این رابطه های مجازی نمیفهمم

اون مامانش میدونه حتی ی بار ویس داده بود مامانش ولی من خانوادم در جریان نیس نمیتونم قرار بزارم میشع بگید چیکارکنم خیلی ناراحته ازم😭😭😭😭

یعنی فکرمیکنی این بهترین راه 

شک نکن

بذار بره گمشه چرا منت میکشی

مطمئن باش یکی بهتر گیرت میاد

برای کسی بمیر که برات تب کنه

بذار بفهمه تاوان تهمت چیه

شده مثل بچه های ده ساله؟؟رسما این جور رابطه های مال بچه ده ساله ها هست رابطه مجازی؟؟؟بدون دیدن هم؟؟ ...

۲۰ سالمونع نمیدونم خیلی همومیخایم مامانش درجریان مانمیتونیم ازهم جداشیم میشه ی پیشنهاد بدید فقط بگید چیکارکنم همه چیز دس شه