2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 33 پست
خیلی ممنون عزیزم💐💐💐💐 نه چاق نیست ولی تازگی جوش میزنه صورتش

خنکی بهش بده فقط جوش نمیتونم علائم بلوغ باشه ولی شما خلاصه باید دکتر غدد قبل بلوغ ببریش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه حس خارشک نداره داره خشک هم میشه 

شاید حساسیت زده . بدن پسرمنم کوچیک بود حساسیت میزد دون دون قرمز ریز میشد .بیشترم به خاطر صابون حموم بود .دیگه براش شامپو بچه میزنم .هر کی به یه چیزی حساسیت داره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنکی بهش بده فقط جوش نمیتونم علائم بلوغ باشه ولی شما خلاصه باید دکتر غدد قبل بلوغ ببریش

ارع همین باید ببرمش هم خیال خودم راحت بشه یه کوچولو داره کم رشد میکنه اطرافیان هم اون طوری گفتن ترسیدم 

ارع همین باید ببرمش هم خیال خودم راحت بشه یه کوچولو داره کم رشد میکنه اطرافیان هم اون طوری گفتن ترسی ...

سعی کن سالم خواری کنه حتمنم ورزش ببرش شنا عالیه بسکتبال برای قدش خیلی خوبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شاید حساسیت زده . بدن پسرمنم کوچیک بود حساسیت میزد دون دون قرمز ریز میشد .بیشترم به خاطر صابون حموم ...

نمیدونم از چیه دو روز پیش پفک و سایل مغازه خیلی خورد فکر کنم از اونه 

نمیدونم از چیه دو روز پیش پفک و سایل مغازه خیلی خورد فکر کنم از اونه 

حتما همونه دیگه .پفک و این جور چیزا رنگ خوراکی دارن بخصوص رنگ قرمز خیلی حساسیت زا هستن . دیگه بهش نده . اگر خارش داشت سیتریزین بده تا خوب شه و دیگه براش ممنوع کن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
جایی نیستم بتونم دسترسی پیدا کنم و گرنه از خدامه کلاس ورزشی بره 

ببرش با خودت پیاده روی الان که همه جا باشگاه هس

خواهر زاده ي من الآن كلاس ششمه . كلاس دوم كه بود زير بغلش پر از مو بود . عرق بدنش بوي عرق بدن يه آدم ...

عزیز دلم  خیلی سخته برای بچه  که چیزی زودتر از موعدش تجربه کنه خب از چی بود نگفتن چرا زود این اتفاق افتاده  به جز آمپول نمیشد طور دیگه رشدش و کند کرد یا متوقف کرد 

چرا باید زود همچین اتفاقی بیافته ، مثلا خوراکی های مغازه رو کنترل کردم علائم دیگه چی میتونه باشه چرا باید سن بلوغ این همه کم شده باشه برای کنترلش چیکار باید کرد ورزش  تغذیه مناسب دیگه چی