2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

657 بازدید | 33 پست

سلام دوستان دخترم پنج سالشه جوشای ریز داره تو صورتش در میاره ممکنه از بلوغ زود رس باشه خیلی دارم میترسم .خیلی خوراکی های بیرون میخوره میتونه از اون باشه طبعش گرمه .ولی هیچ کدوم از علائم بلوغ و نداره

باید ببری دکتر غدد بفرستش ورزش نذار چاق بشه میوه سبزی خام بهش بده چیپس پفک نوشابه نخر ۵سالشه فعلن میتونی کنترلش کنی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

واسه اینکه بفهمی بلوغه یا نه به زیر بغل و جای خصوصیش نگاه کن اگه مو داشت رشد میکرد بدون بلوغه جوش از هر چیزی ممکنه بیاد خوارکی بیرونم کم بده بهش بلوغ زودرس میاره

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گرمیش شده عرق کاسنی بده بهش خوراکی های بیرون رو‌قطع و فقط میوه و‌شربت خونگی درست کن مثل شربت البالو

تو دخترا ازسن نه سالگی به بعد ارام ارام علایم بلوغ زودرس مشخص میشه اما بلوغ که زودرس نباشه۱۲سالگی

پسرم یه ماهه رفته تو ۱۴ از اواخر ۱۲ ارام ارام نشانه هاش شروع شد دکتر گفت طبیعی هست زودرس نیست

باید ببری دکتر غدد بفرستش ورزش نذار چاق بشه میوه سبزی خام بهش بده چیپس پفک نوشابه نخر ۵سالشه فعلن می ...

خیلی ممنون عزیزم💐💐💐💐 نه چاق نیست ولی تازگی جوش میزنه صورتش

واسه اینکه بفهمی بلوغه یا نه به زیر بغل و جای خصوصیش نگاه کن اگه مو داشت رشد میکرد بدون بلوغه جوش از ...

نه اصلا مو نداره کسی گفت فکرم مشغول شد چرا باید جوش بزنه صورتش خیلی ممنون که وقت گذاشتین 💐💐💐

سلام گرمیش شده عرق کاسنی بده بهش خوراکی های بیرون رو‌قطع و فقط میوه و‌شربت خونگی درست کن مثل شربت ال ...

خدا رو شکر یکم لجبازه بره بیرون یا خونه مادر بزرگاش اون جا لوس بازی در میاره از هر چیزی میخوره نمی تونم چیزی بگم بهش