2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردن 👋🏻👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 66 پست
آره روی بینی منم سر سیاه بود همش فکر میکردم جوشه،ماسک میزاشتم ولی از وقتی رفتم لیزر الان روی بینیم ص ...

توروخدا من خیلی میترسم بیشتر توضیح بده ببینم فردا صورتمو بسپرم بهش یانه

پوستت چه رنگیه  ضخیم نشد برای تو ؟

پوستم سفیده ،چرا جلسه سوم ضخیم شد خودشم گفت طبیعیه ولی بعدش ریخت

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا،ندیدم بینی مو داشته باشه شاید منظورشون اون دونه های سرسیاهه

مو که داره ولی کرکیه اصلا نباید شات بخورع بهشون

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
پوستم سفیده ،چرا جلسه سوم ضخیم شد خودشم گفت طبیعیه ولی بعدش ریخت

دستگاهت چی بود ؟

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
توروخدا من خیلی میترسم بیشتر توضیح بده ببینم فردا صورتمو بسپرم بهش یانه

عزیزم من که راضیم نمیدونم برای پوست تو چجوری جواب بده ،ولی من دیدم کسایی که میان برای شارژ میگن راضین از اینکه صورتشونو لیزر کردن

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
سوپرا تیتانیوم پرومکس 2023

ادرس کلینیکتونو میشه بدید منم برم نشون بدم ؟

آخه منم از یه دختره اونجا پرسیدم خیلی راضی بود

ریسک داره ولی اکثرا کلفت شده من دیدم.