2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردن 👋🏻👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 66 پست
آخه منم از یه دختره اونجا پرسیدم خیلی راضی بود

آره بابا ،بخدا منم از هر کی پرسیدم راضی بودن بخاطر اون قبول کردم کل بدنم و برم ،وگرنه بیکینی و زیر بغل با الکساندرایت میرفتم پدرم دراومد هم خیلی درد داشت هم موهام اصلا نریخت بخاطر همون فکر میکردم اینم همونجور باشه

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
عزیزم تو جلسه چهارمته میگن آدم دیگه تقریبا جواب میگیره و احتیاج به ادامه نیس تو اونجوری نیستی؟

نه حتما باید همه جلسه ها رو بری به حرف هیچکس گوش نده که نصفه ول کنی چون اونجوری موهات بدتر از قبل برمیگرده دیگه کاری از دستت برنمیاد

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما امتحان کردی عزیزم جواب گرفتی؟ 

عزیزم من دو جلسه اخر لیزر دستم زبر شد و موهای پام ززیاد شد کرکی اما الان دارم همین کارو میکنم میدونی برنامم برای پام اینه مثلا امروز میرم اپیلاسیون ماه بعد برم لیزر چون میگن یک ماه فاصله باید باشه برای دستم هم تیغ بزنم زیاد بعد برم لیزر

یک عدد چپی 

عزیزم من دو جلسه اخر لیزر دستم زبر شد و موهای پام ززیاد شد کرکی اما الان دارم همین کارو میکنم م ...

نباید اپیلاسیون کنی ،کلا نباید کاری کنی که مو از ریشه کنده بشه 

نه حتما باید همه جلسه ها رو بری به حرف هیچکس گوش نده که نصفه ول کنی چون اونجوری موهات بدتر از قبل بر ...

آخه اکثرا همه جلسه ۴ نتیجه میگیرن بعد هر از چند مدت میرن واسه شارژ خود اپراتور هم گف

آخه اکثرا همه جلسه ۴ نتیجه میگیرن بعد هر از چند مدت میرن واسه شارژ خود اپراتور هم گف

نه مال من اونجور نگفته