2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردن 👋🏻👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دستگاه کندلا تمام بدن و صورت (توتال) خیلی هم راضیم ،حتی باورتون نمیشه رو صورتم دو سه تا خال کو ...

واقعا همه جای صورتتو لیزر کردی ؟چند جلسه طول کشید؟

نوع پوست وموت چیه؟

اینو که همه میدونن،شما اول جمله اینو نگفتی جوری گفتی بقیه فکر کردن لیزر روی صورت کلا جواب نمیده

خب جوابه منم به سوال ایشون بود که گفت بینی م و بزنم!!!!  بینی مگه اصلا مو زخیم داره که بشه زد

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
کسایی که زبر شده یه مدت لیزر نرن تیغ بزنن زبر زبر شد برن لیزر بنظرم جواب میده 

شما امتحان کردی عزیزم جواب گرفتی؟ 

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
واقعا همه جای صورتتو لیزر کردی ؟چند جلسه طول کشید؟ نوع پوست وموت چیه؟

آره حتی زیر چشمم بینی و گوش و پیشونی فعلا جلسه چهارم 

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
خب جوابه منم به سوال ایشون بود که گفت بینی م و بزنم!!!!  بینی مگه اصلا مو زخیم داره که بشه زد

نمیدونم والا،ندیدم بینی مو داشته باشه

شاید منظورشون اون دونه های سرسیاهه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
همین موهای کرکی کوچولو که میشه گفت باعث جوش سرسیاه هستن به نظرم😶

آره روی بینی منم سر سیاه بود همش فکر میکردم جوشه،ماسک میزاشتم ولی از وقتی رفتم لیزر الان روی بینیم صاف و سفیده

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
من فقط برا پشت لبم چند سال پیش رفتم ولی بعد اتمام دوره باردارشدم و شیردهی و اینا،،الان باورتون میشه ...

کلا صورت بد جواب میده. منم پشت لبمو رفتم اولش خوب بود ولی کاملا برگشت . 

منم صورتمو لیزر کردم علاوه بر بدن موهای صورتم کرکی هست اما بعد از لیزر دراومد اما بعدش ریخت کلا میتو ...

دستگاهتون چی بود عزیزم؟