من با دستگاه کندلا میرم ولی برای صورتم اولین جلسه هست میخوام برم موهای روی بینیم رو هم لیزر بکنم؟بعدشم الان میگن فاصله شیو و لیزر باید ۲۴ ساعت باشه من ساعت۱بعداز ظهر وقت گرفتم ولی الان تازه شیو کردم فاصلش کمه مشکلی پیش میاد؟
اینو که همه میدونن،شما اول جمله اینو نگفتی جوری گفتی بقیه فکر کردن لیزر روی صورت کلا جواب نمیده
خب جوابه منم به سوال ایشون بود که گفت بینی م و بزنم!!!! بینی مگه اصلا مو زخیم داره که بشه زد
❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
کسایی که زبر شده یه مدت لیزر نرن تیغ بزنن زبر زبر شد برن لیزر بنظرم جواب میده
شما امتحان کردی عزیزم جواب گرفتی؟
❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
من فقط برا پشت لبم چند سال پیش رفتم ولی بعد اتمام دوره باردارشدم و شیردهی و اینا،،الان باورتون میشه ...
کلا صورت بد جواب میده. منم پشت لبمو رفتم اولش خوب بود ولی کاملا برگشت .
منم صورتمو لیزر کردم علاوه بر بدن موهای صورتم کرکی هست اما بعد از لیزر دراومد اما بعدش ریخت کلا میتو ...
دستگاهتون چی بود عزیزم؟