2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردن 👋🏻👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 66 پست
نزن بدبخت میشی. کلفت میشه. اصلا صورت و نزن . نمیگن که کلفت میشه واسه پولش . من زدم ن تنها جواب نداد ...

😐😐شما یا دستگاهتو خوب تحقیق نکردی یا مراقبت خوب نداشتی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
من فقط برا پشت لبم چند سال پیش رفتم ولی بعد اتمام دوره باردارشدم و شیردهی و اینا،،الان باورتون میشه ...

چیه دستگاهت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسوندیم واقعا

به دستگاه ربط نداره عزیزم هر دستگاهی باشه یهترین دستگاهم که باشه موی کرکی معکوس جواب میده. برا منم بهترین دستگاه بود ولی شعورشون پایین بود برا پول زدن

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
کل دنیا فقط موهای زخیم را انجام میدن. شما اگر بینیتو بزنی موهای کرکیش تبدیل به موهای زائد و کلفت میش ...

خب من الان فقط پشت لبم و بدم با بغل گوشم و بالای ابروهام اینجاها ضخیمه 

بعدشم عزیزم نگفتی دستگاه شما چی بوده؟

😐😐شما یا دستگاهتو خوب تحقیق نکردی یا مراقبت خوب نداشتی

عزیزم به دستگاه نیست. صورت چون کرکیه معکوس جواب میده. توی گوگل سرچ کن متوجه میشی

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
خب من الان فقط پشت لبم و بدم با بغل گوشم و بالای ابروهام اینجاها ضخیمه  بعدشم عزیزم نگفتی دستگ ...

موی ضخیم میریزه،اون موی کرکیه که لیزر کنی ضخیم میشه و اگه ادامه بدی کامل از بین میره

من زیر چونم کورک بودن دکتر نفهم نگفت بهم بدتر میشه ،،،بعد لیزر بدتر شدن خدا لعنتشون کنه 

یعنی دکتر اون مرکز هم رفتی واسه مشاوره؟ من ک هرجا میرم لیزر اصلا دکتر نمیبینم

یک عدد چپی 

خب من الان فقط پشت لبم و بدم با بغل گوشم و بالای ابروهام اینجاها ضخیمه  بعدشم عزیزم نگفتی دستگ ...

فقط پشت لب و بده من نظرم روی اینه باز خودت میدوتی. من دستگاهم الکساندرایت اپوچی بود. 

عزیزم به دستگاه نیست. صورت چون کرکیه معکوس جواب میده. توی گوگل سرچ کن متوجه میشی

اینو که همه میدونن،شما اول جمله اینو نگفتی جوری گفتی بقیه فکر کردن لیزر روی صورت کلا جواب نمیده

من با دستگاه کندلا تمام بدن و صورت (توتال) خیلی هم راضیم ،حتی باورتون نمیشه رو صورتم دو سه تا خال کوچولو نمیدونم لکه بود چی بود بعد لیزر اونا هم رفتن برا من خیلی خوب جواب داده

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔