2777
2789
عنوان

🥲ببینین من مقصرم یا نه

92 بازدید | 9 پست

من تازه عروسم 🥲بعد حتی واسه بار اولی که من رفتم خونه مادر شوهرم منو بلند کردن به کار کردن 

. حتی اون شب برا اولین بار مهمونم کرده بود 🥲ع بس ظرف شستم کمرم شکست ..بعد ب شوهرم میگم مگه کلفت استخدام کردینه اگ ایجور پیش بره عادت میکنه که داعم کار کنم واسش و اگه یه روز کار نکنم 😑قهر میکنه ..

الانم اون ناراحت شده ک تو به مامانم بی احترامی کردیه ..

من اشتبا میکنم؟میدونم ادم از کار کردن چیزیش نمیشه ولی دلم نمیخاد عادت کنه بم ک واسش کار کنم اخع خونه هامونم کنار همه

غیرمستقیم به مامانش گفتی کلفت😂

حس میکنم سنت کمه سیاست بیشتر بخرج بده

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ کنم

سیاست یاد بگیر دیگه منم ندانم بیبی😂

پادکست گوش کن راحب سیاست زنانه ولی راجب کارا خونه مادرشوهر تا یه حدی کمک لازمه اگه ازت بخوان انجام بده سرخود انجام نده. این تاپیک هم خوبه بخونی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/تجربیات-گرانقدر?page=2

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
پیش شوهرتم باید سیاست داشته باشی

اخه هی داعم بم گوشزد میکنن که باید واسشون کار کنم .... 😑هی چیزی نگفتم هییی ساکت موندم .. هی میگفتم چقد کمرم درد گرفته چقد سرم درد میکنه ... ولی نه اونا فقط بفکر خودشونن

اخه هی داعم بم گوشزد میکنن که باید واسشون کار کنم .... 😑هی چیزی نگفتم هییی ساکت موندم .. هی میگفتم ...

یه راهکار بدم بهت؟

سعی کن غذاتو دیرتموم کنی بعد زود سفره رو بردار چیزی نگو تا ظرفا تموم بشه اونو تمیز کن