2777
2789
ایشون سهمیه داشت؟ خارج از کشور خونده؟ یا خودش تلاش کرده؟

یکی از دو گزینه اول ، نمیخوام دعوا راه بیفته ، من درسم خیلی خیلی بهتر بود ، رتبه ام هم خوب شد ، بعدش افسرده شدم و سال ها درگیر بیماری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم حسادت نيست ، غبطه اس و بله منم خيلي بيشتز از خيليا زحمت كشيدم تو زندگيم حالا ميبينم اونايي كه نصف من زحمت نكشيدن جلوتر هستن ؛ خيلي چيزا دخيله : خانواده ، راهنماي درست داشتن تو زندگي، شانس، اعتماد به نفس ... چيكار ميشه كرد ديگه ؟ اگه زير ٣٠ هستي هنوز اول راهي و هنوز ميتوني تو يه رشته به كمال برسي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

ن تنها درس بلکه هرچیزی

نمیدونم چرا کسی ک بهتره خیلییی هم بهتره یا حالا پیش میاد کم کاری کنه نرسه ب هدفش

یا خدا نخواد و ....

و همیشه اونی ک پایین تر بوده میرسه

سر خودمم اومده ولی درس نبوده ورزش بوده

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

ن تنها درس بلکه هرچیزی نمیدونم چرا کسی ک بهتره خیلییی هم بهتره یا حالا پیش میاد کم کاری کنه نرسه ب ...

درس نمیخوندم ولی به شدت باهوش بودم ، تو خونه همه دکتر شدن الا من ، ان شاالله که تا چند سال آینده میشم ولی خب دیره

درس نمیخوندم ولی به شدت باهوش بودم ، تو خونه همه دکتر شدن الا من ، ان شاالله که تا چند سال آینده میش ...

چقدر خوب گ باهوشی حتما درس بخون

من اصلا هوش ندارم خیلی اذیتم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

دقسقااا دقیقااا من خدا نخواست برسم و بدبیاری

داداشم میگه خوبه که پزشک نشدی ، چون بدنم خیلی ضعیفه ، میگه اگر اوایل کرونا گرفته بودی میمردی ، من با دوز واکسن بهد ۳ سال که کرونا گرفتم بستری شدم ، کلا بدنم ضعیفه

درس نمیخوندم ولی به شدت باهوش بودم ، تو خونه همه دکتر شدن الا من ، ان شاالله که تا چند سال آینده میش ...

حالا دکترا کجای دنیا رو گرفتن؟

بخدا اغلب داغونیم.

خسته ایم و افسردگی بیداد میکنه.

زندگی هرکس مختص خودشه 

نسبت به چي ديره ؟ من هول زدم از همه دوستام زودتر فوق گرفتم بقيه ١٠ سالي بعد از من گرفتن ، ولي در نهايت همه مون الان فوق ليسانسيم ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

عزیزم گفتی نامزدت همکارشه، شما خودت از وضعیت پزشکا و رزیدنت های و فلوها بهتر خبر داری حتما. خیلیاشون پشیمونن از راهی که رفتن. منم شوهرم رزیدنته و واقعا دوست ندارم جاش باشم و نمی تونم اون همه فشار رو تحمل کنم. حتما حکمتی بوده شاید ایشون به شما غبطه میخورن

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.