الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم حسادت نيست ، غبطه اس و بله منم خيلي بيشتز از خيليا زحمت كشيدم تو زندگيم حالا ميبينم اونايي كه نصف من زحمت نكشيدن جلوتر هستن ؛ خيلي چيزا دخيله : خانواده ، راهنماي درست داشتن تو زندگي، شانس، اعتماد به نفس ... چيكار ميشه كرد ديگه ؟ اگه زير ٣٠ هستي هنوز اول راهي و هنوز ميتوني تو يه رشته به كمال برسي
داداشم میگه خوبه که پزشک نشدی ، چون بدنم خیلی ضعیفه ، میگه اگر اوایل کرونا گرفته بودی میمردی ، من با دوز واکسن بهد ۳ سال که کرونا گرفتم بستری شدم ، کلا بدنم ضعیفه
عزیزم گفتی نامزدت همکارشه، شما خودت از وضعیت پزشکا و رزیدنت های و فلوها بهتر خبر داری حتما. خیلیاشون پشیمونن از راهی که رفتن. منم شوهرم رزیدنته و واقعا دوست ندارم جاش باشم و نمی تونم اون همه فشار رو تحمل کنم. حتما حکمتی بوده شاید ایشون به شما غبطه میخورن
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.