2777
2789
عنوان

این حرف یعنی چی؟!

139 بازدید | 7 پست

یه چیزی خیلی ذهنم رو درگیر کرده، ما یه دوستی داریم که تازه ازدواج کردن تقریبا ۷ ماه پیش البته قبلش ۱ سال دوست بودن باهم. خیلی هم نمیبینیمشون اما دوستان مشترک زیاد داریم اینطوری که مثلا هر دفعه کسی گفته بهشون انشاالله نی نی و این چیزا شوهره برگشته گفته نه و زوده و الان نمیخوایم تا همین یک ماه پیش این حرفارو میزدا بعد همون چندروز بعدش یکی از دوستامون گفت که بچه دار شدن جنسیتش رو هم گفتن! من اصلا ادم فضولی‌ نیستم چون موافق بچه دار شدن اوایل ازدواج نیستم و هرگز نپرسیدم از هیچکس اما اینکه شوهره به دوستامون هی گفته نه نمیخوام و اینا بعد همون موقع بگن بچه دار شدن یعنی چی؟ اینطوری هم نیست که بگید متوجه نشده بودن چون خانمش دکتر زنانه و خودش هم دکتره

الان یکی بگه به من که چی اینکار؟😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چیکار زندگی مردم داری دختر خوب بچسب به کار و زندگی خودت. 

من بیشتر از بچه دار شدن میترسم عزیزم به کار و زندگی خودم چسبیدم اما اینکه مثلا ناخواسته کسی که خودش پزشکه باردار شه به همین زودی هم جنسیت مشخص میشه؟

من نپرسیدما، کسایی که پرسیده بودن گفتن بهم و گفتن خودشون هم زنگ زدن خبر دادن

میدونم گلم باهمونا منظورمه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست