2777
2789
چرا شما میگین پول مسدود میشه😐 پس چرا برا من هیچ پیامی نیومد در مورد مسدود شدن پول اول مبلغو تو حس ...

این اشتباهه عزیزم برو دوباره انجام بده جا نمونی

اول پول باید کامل تو حسابت باشه بعد وکالتی کنی

چرا شما میگین پول مسدود میشه😐 پس چرا برا من هیچ پیامی نیومد در مورد مسدود شدن پول اول مبلغو تو حس ...

گفتن بعضی بانک ها مسدود میکنن بعضی بانک ها هم نمیکنن خودم ازبانک پرسیدم امروز من بانک ملی هستم مسدود نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اشتباهه عزیزم برو دوباره انجام بده جا نمونی اول پول باید کامل تو حسابت باشه بعد وکالتی کنی

انجام دادم

الانم باز از سایت چک کردم نوشته وکالتیه حسابم

اولم پولو ریخته بودم بعد وکالتی کردم مسدود نشده چیزی ولی وکالتی شده

الان صد ملیون رو بلوکه میکنن کلن حساب که مسدود نیست یعنی میتونم بعد شارژ بخر خرید کنم منظورم از صد ت ...

پول باید از صد تومان کم نشه بعد واریز صد تومان میری وکالتی میکنی بعد طرح حمایت مصرف کننده و تولیدکننده زده میشه پول زمانی مسدود میشه ک خودرو انتخاب کنی تا جوابش میاد پولت مسدود میشه نمیتونی برداشت کنی فامیل ما رفت فقط حساب وکالتی باز کرد تیک مصرف کننده رو نزد اسمش در نیومد گفتن تیک نزدی

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار